Geschenken voor kinderen of voor volwassenen.

Een stempel bestellen, kunt u rechtstreeks bij de grootste stempelfabriek plaatsen, De Stempelplaats. Wij kunnen de stempels voordelig en snel aanbieden, dankzij onze eigen productie en voorraden.

Komt u er niet helemaal uit? Email: info@stempels.nl of Bel: +31(0)20-614 56 19 gerust met een van onze stempelspecialisten.

Lees meer....

Stempel laten maken volgens uw wensen

Bij ons kunt u een stempel laten maken volgens uw wensen, met of zonder logo. De meeste stempels die wij maken zijn de inktstempels met een geïntegreerd stempelkussen, daarna komen de houten handstempels, die te gebruiken zijn met een los stempelkussen.

De stempels met uw eigen ontwerp zijn verkrijgbaar in diverse formaten: van spaarkaartstempel t/m tas/doosstempel. In allerlei soorten stempels: tekststempels, datumstempels, cijferbandstempels en numeroteurs. Wij bieden de grootste stempelmerken aan: Posta, Trodat, Colop, Justrite, en Reiner.

Gegraveerde stempels laten maken

U kunt bij onze stempelfabriek nog een heleboel andere soort stempels bestellen.

Bij ons kunt u brandstempels met uw logo laten maken. Wij hebben elektrische brandstempels van Posta ALK, HLP, S-serie en de Posta Perma, en handbrandstempels van Posta Pyro die u zelf dient te verhitten.

Lakstempels, ook wel wax stempels of lakzegels genoemd, bieden wij zowel op maat gemaakt aan, als standaard assortiment met leuke afdrukken.

Slagstempels, slagletters en slagcijfers graveren en harden wij volgens uw tekst of logo. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment van standaard geharde slagstempels met een snijdende afslag of in mini stress. En het grootste assortiment ongeharde slagstempels van ImpressArt, welke gemaakt zijn met de mooiste gravures.

Blinddrukstempels, ook wel preegstempels of reliëfstempels genoemd, maken wij van kunststof stempelplaten met een lasergravure of van messing met een machinale gravure.

Leerstempels en messingstempels worden voorzien van een opwaartse gravure uit messing. Deze worden gebruikt om leder, keramiek, boter e.d. te markeren.

Kant-en-klare stempels, hobbystempels, stempelkussens en stempelinkten

Groot assortiment standaard stempels verkrijgbaar van woordstempels, cijferstempels en datumstempels. Tevens hebben wij allerlei verschillende soorten stempelkussens en stempelinkten, in verschillende kleuren en diverse soorten voor bijna alle toepassingen.

Brandpen bestellen

Brandschilderen voor het brandmerken van hout en andere materialen, bij ons heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten brandpennen. Sommige brandpennen kunt u uitbreiden met losse brandstempeltjes of brandstiften.

Schuifborden, aan- en afwezigheidsborden, belplaatjes en naamplaten

Wij bieden een uitgebreid assortiment voor uw bewegwijzering: van schuifborden met welkom/niet storen, BHV aan- en afwezigheidsborden, belplaatjes voor particulieren en VVE, naamplaatjes voor trofeeën, naamplaten voor uw bedrijfspand of reclame.

Sjablonen

Bestel uit een ruime keuze sjablonen: Cijfersjablonen 0-9 en lettersjablonen A-Z van 5-200 mm, diverse symbolen volgens de ISO normen, hobbysjablonen met leuke lettertypes & afbeeldingen en sjabloneerinkt.

Zegeltangen

Zegeltangen hebben wij met nippels van 8-16 mm, deze kunnen eventueel worden voorzien van tekst, cijfers of een logo. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de bijbehorende loodjes en zegeldraad.

Scheepsbellen

Prachtige scheepsbellen van Italiaanse bellengieterij Foresti & Suardi van Ø50-Ø300 mm, verkrijgbaar in messing en chroom. Wij kunnen de scheepsbellen voor u graveren met uw tekst, jaartal of logo.

Minder tekst....

Pagina(s) gevonden:
Bekijk:
Cars Stempelset

Cars Stempelset

Curiositeiten stempelset

Curiositeiten stempelset

Figuren stempelset

Figuren stempelset

Flora & Fauna stempelset

Flora & Fauna stempelset

Groeten stempelset

Groeten stempelset

Labelset: 30 etiketten

Labelset: 30 etiketten

Lion King Stempelset

Lion King Stempelset

Prinsessen van Disney Stempelset

Prinsessen van Disney Stempelset

Vaiana(Moana) Stempelset

Vaiana(Moana) Stempelset

Vogels stempelset

Vogels stempelset

Pagina(s) gevonden:
Snelzoeken
Betalen kunt u met:

    0 artikelen


bereikbaar 10-12 en 14-16
Stempelkussen Izink Pigment Metaal Zilverblauw 19127
Stempelkussen Izink Pigment Metaal Zilverblauw 19127
€3,05
(€2,52 excl.)

€2,07
(€1,71 excl.)
Extra produktinformatie