Uiteraard heeft Stempels.nl ook cijferstempels in het assortiment. U heeft keuze uit diverse numeroteurs van het uitstekende merk Reiner. Het materiaal van de montuur is afhankelijk van de stempel die u kiest. Uiteraard zijn al de stempels in deze categorie zelfinktend en standaard voorzien van een zwart stempelkussen.
Lees meer....

De numeroteurs van Reiner


Wanneer u kiest voor een numeroteur van Reiner kiest u voor kwaliteit. Stempels.nl heeft diverse types numeroteurs in het assortiment. Verschil wordt gemaakt in aantal raderen en afdrukhoogte. Voorbeelden van type numeroteurs zijn:

Reiner B2
Reiner B6
Reiner B6K
Reiner ND6K

Al deze stempels zijn hoogwaardige numeroteurs met diverse cijfers. Wanneer u klikt op de specifieke numeroteur ziet u de specificaties van deze stempel. Hier vindt u ook hoeveel nummerraderen de stempel bevat. Iedere numeroteur is op verschillende manieren door te nummeren.

Numeroteur bestellen?


Onze webshop is altijd open zodat u uw te alle tijden bestellingen kunt plaatsen. Wij zorgen voor een zo snel mogelijke levering van uw numeroteur. U kunt al een bestelling plaatsen vanaf één enkele numeroteur. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wel worden er nog administratie- en verzendkosten in rekening gebracht. Wij communiceren open over onze prijzen en leveren de beloofde service.

Kies nu uw numeroteur


Kies nu uw eigen numeroteur. De meeste numeroteurs zijn bij ons op voorraad, zodat u ze binnen 24 uur in huis heeft. Bij Stempels.nl bestelt u uw numeroteur direct bij de fabrikant. Hiermee voorkomt u dat u onnodig kosten maakt. U kunt veilig betalen via IDEAL of met uw credit card. Ook kunt u achteraf betalen via een overboeking. Bestel vandaag!

Minder tekst....

Pagina(s) gevonden:
Bekijk:
Pagina(s) gevonden:
Snelzoeken
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Informatie
Schilderkaarten A6 Encaustiek Hobbyring
Schilderkaarten A6 Encaustiek Hobbyring
€2,50
(€2,07 excl.)

€2,25
(€1,86 excl.)
Extra produktinformatie