De 20 meest gebruikte formaten bedrijfsstempels. Het uitgebreide assortiment vindt u onder de categorie: Kantoorstempels

U kunt hier uw bedrijfsstempel met uw eigen tekst en/of logo bestellen. Tevens vindt u in deze categorie de meest gebruikte datumstempels, woordstempels en woord/datumstempels.

Type Bedrijfsstempels

•Houten handstempel: deze stempel dient u te gebruiken met een los stempelkussen.
•Zelfinktende stempel kunststof: handzame stempel met ingebouwd stempelkussen, goed voor licht tot regelmatig gebruik.
•Zelfinktende stempel met metalen houder: duurzame stempel, geschikt voor veelvuldig gebruik.

Bedrijfsstempel maken

Selecteer de gewenste bedrijfsstempel. Op de productpagina heeft u de mogelijkheid om de stempel aan de hand van de stempelcreator, online op te maken met uw tekst en eventueel uw logo. Mocht u reeds in het bezit zijn van een bestand van het gewenste ontwerp, dan kunt u ervoor kiezen om uw bestand up te loaden.
Lees meer....

Ontwerp uw eigen bedrijfsstempel

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een gepersonaliseerde bedrijfsstempel? Bij www.stempels.nl krijgt u de mogelijkheid om snel en eenvoudig uw eigen bedrijfsstempel te ontwerpen. Ga naar onze online stempelcreator, kies een tekst of logo voor op uw stempel of upload een bestand met een bestaand ontwerp. Als dit gelukt is, hoeft u alleen nog maar uw gegevens in te vullen om de bedrijfsstempel te kopen. Zo simpel kan het zijn!

Kies een soort bedrijfsstempel

Omdat niet iedereen zijn stempels voor dezelfde doelen en met dezelfde frequentie gebruikt, zijn er verschillende soorten bedrijfsstempels om uit te kiezen. Elke stempel heeft zijn eigen voordelen. Zo kunt u kiezen voor een voordelige houten handstempel. Deze stempel is geschikt voor licht gebruik en valt vanwege zijn simpele design goed in de smaak bij onze klanten. Onthoud wel dat u bij deze stempel ook een los stempelkussen dient te bestellen. 

Een andere optie is een stempel met ingebouwd stempelkussen. Dit houdt dus in dat u geen extra geld hoeft uit te geven aan een los stempelkussen. Als dit u meer aanspreekt, kunt u kiezen uit twee soorten materiaal: kunststof of metaal. Waar de stempel met kunststof behuizing met name geschikt is voor licht tot regelmatig gebruik, kunt u met de metalen houder pas echt eindeloos stempelen. De keuze is aan u.

Woord- en datumstempels

Naast de mogelijkheid om zelf uw bedrijfsstempels te ontwerpen, bieden wij ook nog kant-en-klare woord- en datumstempels aan. Deze stempels zijn uitgerust met ingebouwde woord- en datumbanden, die u gemakkelijk kunt aanpassen op uw persoonlijke voorkeuren. U kunt kiezen voor een woordenstempel, een datumstempel of een woord- en datumstempel. Alle varianten worden standaard geleverd met een zwart inktkussen. Indien gewenst kunt er ook nog voor kiezen een extra inktkussen in een kleur naar keuze mee te laten leveren. Kortom, meer dan genoeg mogelijkheden om uw perfecte bedrijfsstempel te vinden.

Minder tekst....

Pagina(s) gevonden:
Bekijk:
TRODAT 4817 12 woorden+datum

TRODAT 4817 12 woorden+datum

TRODAT 5117 12 woorden+datum

TRODAT 5117 12 woorden+datum

Pagina(s) gevonden:
Snelzoeken
Rijwielen verboden
Rijwielen verboden
€5,09
(€4,21 excl.)
Betalen kunt u met:
Filter
Merk
Posta
Trodat
Soort
Datumstempel
Breedte
68mm
38mm
28mm
40mm
57mm
56mm
67mm
47mm
Uitvoering
Metaal
Hout
Kunststof

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Textuur serie 4, 6 mm
ImpressArt Slagstempelset Textuur serie 4, 6 mm
€35,01
(€28,93 excl.)

€25,88
(€21,39 excl.)
Extra produktinformatie