Wie aan het beroep treinconducteur denkt, kan niet om de controletang heen. Waar tegenwoordig de OV-chipkaart steeds verder doorgevoerd wordt, was vroeger het papieren kaartje het meest voorkomende vervoersbewijs. Deze kaartjes werden als bewijs van controle bewerkt met een controletang. Bij Stempels.nl vindt u deze controletangen voor verschillende toepassingen. Bij deze tangen dient u rekening te houden met de bekdiepte van de tang.
Lees meer....

Dit is de afstand dat de controletang in het papier kan knippen (bijvoorbeeld: 30 mm). Behalve controleren, kunt u met een controletang ook inkepingen maken in de kaarten van een kaartenbak. Zo kunt u uw kaartenbak op orde maken. Daarnaast zijn deze tangen geschikt om officiële documenten te ontwaarden.

Controletang in twee soorten

Bij Stempels.nl onderscheiden wij twee soorten controletangen en we behandelen de soorten even apart:

 

Cartotheektang:

Deze met hoogglans vernikkelde cartotheektang is geschikt voor het maken van inkepingen in bijvoorbeeld de rand van een kaart. Zo kunt u uw kaartenbak op orde maken.

 

Controletang:

De hoogwaardige controletang is geschikt om op een degelijke en betrouwbare manier controles uit te voeren. Daarnaast is deze tang geschikt om officiële documenten ongeldig te maken. Wij hebben verschillende controletangen in ons assortiment. Welke u precies nodig heeft is afhankelijk van de vorm en bekdiepte van de tang.

De diversiteit van Stempels.nl

Ons aanbod is zeer divers en voorzien van de meest uiteenlopende soorten stempels, inkten, kussens en ook tangen. Wij bieden niet alleen verzegeltangen aan, maar ook handige oogjestangen en controletangen voor uiteenlopende toepassingen.

 

Bestel nu tangen van Stempels.nl en profiteer van de volgende voordelen:

- direct van de fabrikant

- gemakkelijk online

- tegen de scherpste prijzen

- van de beste kwaliteit

 

Klik op het door u gewenste type product voor meer informatie over de werk- en bestelwijze.

 

Minder tekst....

Pagina(s) gevonden:
Bekijk:
Pagina(s) gevonden:
Snelzoeken
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Voeten 6 mm
ImpressArt Slagstempelset Voeten 6 mm
€20,06
(€16,58 excl.)

€14,83
(€12,26 excl.)
Extra produktinformatie