Brandmerk
Hoewel u een brandmerk misschien vooral kent van de brandmerken op hout, kan een brandstempel ook op andere materialen worden gebruikt zoals leder en karton. Het is zelfs mogelijk om uw initialen/logo te zetten op brood of vlees. Het geeft een mooi ambachtelijk en stoer effect. U geeft ook letterlijk aan dat u met trots uw naam aan het product verbindt. Op de website van Stempels.nl vindt u verschillende soorten brandstempels en een uitgebreid assortiment aan toebehoren. Waar u uw brandstempel ook voor wilt gebruiken, u vindt er de juiste apparatuur voor in onze webwinkel.

Brandmerken op drie verschillende manieren
Brandmerken kunnen op drie manieren worden aangebracht: Met een handbrandstempel, gasbranderstempel of elektrische brandstempel. Elke type brandstempel heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Welke brandstempel u ook kiest, in ons assortiment vindt u verschillende brandplaten voor gebruik met deze typen stempels. Bij het kopen van een brandmerk kunt u op de bestelpagina uw eigen bestand uploaden, bij voorkeur als hoogwaardig vectorbestand, zo mogelijk in .eps / .ai en in zwart-wit. Hebt u geen kant-en-klaar bestand maar wel een logo en/of idee voor de tekst? Dan kunt u ook onze Stempelcreator gebruiken. Hiermee kunt u uw logo uploaden en tekst toevoegen. U kunt daarbij kiezen hoe dit geplaatst wordt (bijvoorbeeld ronde teksten en kaders).

Brandmerk kopen bij Stempels.nl
Eigen ontwerp brandstempel? Mail ons uw bestand en u ontvangt een offerte met proefdruk retour. Bij Stempels.nl bestelt u uw brandstempel direct bij de fabrikant. De verzendkosten bedragen 4,95 en alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW. Voor brandstempeladvies kunt u ons altijd e-mailen: info@stempels.nl of bellen: 020-614 56 19. Ons ervaren team helpt u graag verder. Service staat bij Stempels.nl al 15 jaar lang hoog in het vaandel. De duizenden positieve beoordelingen zijn daarvan het resultaat en zijn terug te lezen op onze website.

>>>Bekijk hier het volledige brandstempel assortiment<<<

Pagina(s) gevonden:
Bekijk:
Pagina(s) gevonden:
Snelzoeken
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Informatie
<b>LAKSTEMPEL</b><br>met sierletter Z<br>afm. ca. 20x20mm
LAKSTEMPEL
met sierletter Z
afm. ca. 20x20mm

€7,77
(€6,42 excl.)

€6,21
(€5,14 excl.)
Extra produktinformatie