Brandmerk
Hoewel u een brandmerk misschien vooral kent van de brandmerken op hout, kan een brandstempel ook op andere materialen worden gebruikt zoals leder en karton. Het is zelfs mogelijk om uw initialen/logo te zetten op brood of vlees. Het geeft een mooi ambachtelijk en stoer effect. U geeft ook letterlijk aan dat u met trots uw naam aan het product verbindt. Op de website van Stempels.nl vindt u verschillende soorten brandstempels en een uitgebreid assortiment aan toebehoren. Waar u uw brandstempel ook voor wilt gebruiken, u vindt er de juiste apparatuur voor in onze webwinkel.

Brandmerken op drie verschillende manieren
Brandmerken kunnen op drie manieren worden aangebracht: Met een handbrandstempel, gasbranderstempel of elektrische brandstempel. Elke type brandstempel heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Welke brandstempel u ook kiest, in ons assortiment vindt u verschillende brandplaten voor gebruik met deze typen stempels. Bij het kopen van een brandmerk kunt u op de bestelpagina uw eigen bestand uploaden, bij voorkeur als hoogwaardig vectorbestand, zo mogelijk in .eps / .ai en in zwart-wit. Hebt u geen kant-en-klaar bestand maar wel een logo en/of idee voor de tekst? Dan kunt u ook onze Stempelcreator gebruiken. Hiermee kunt u uw logo uploaden en tekst toevoegen. U kunt daarbij kiezen hoe dit geplaatst wordt (bijvoorbeeld ronde teksten en kaders).

Brandmerk kopen bij Stempels.nl
Eigen ontwerp brandstempel? Mail ons uw bestand en u ontvangt een offerte met proefdruk retour. Bij Stempels.nl bestelt u uw brandstempel direct bij de fabrikant. De verzendkosten bedragen 4,95 en alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW. Voor brandstempeladvies kunt u ons altijd e-mailen: info@stempels.nl of bellen: 020-614 56 19. Ons ervaren team helpt u graag verder. Service staat bij Stempels.nl al 15 jaar lang hoog in het vaandel. De duizenden positieve beoordelingen zijn daarvan het resultaat en zijn terug te lezen op onze website.

>>>Bekijk hier het volledige brandstempel assortiment<<<
Lees meer....

Ontwerp uw eigen brandmerk

Een brandmerk is altijd een leuke toevoeging aan een zelfgemaakt kunstwerk, maar wordt ook vaak gebruikt voor promotiedoeleinden. Onze hoogwaardige brandmerkstempels zijn geschikt voor allerlei verschillende materialen, zoals hout, leer en rubber. Dankzij onze handige stempelcreator kunt u bovendien uw eigen brandmerk ontwerpen, zodat de stempel voldoet aan al uw eisen. Lees gauw verder voor meer informatie over dit product.

Hoe creëert u een brandmerk?

Met onze brandstempels is het creëren van een brandmerk super eenvoudig. Wij bieden drie verschillende soorten brandstempels aan: werkend op elektriciteit, gas of handmatig. De eerste categorie kan simpelweg op het lichtnet worden aangesloten, waarna de stempel binnen korte tijd warm genoeg zal zijn om te gebruiken. Dit product is zeer geschikt voor regelmatig gebruik. Het model dat op gas werkt, kan aangesloten worden op een gasfles. Deze variant is handiger in gebruik dan de elektrische brandstempel, omdat u niet vastzit aan een snoer. De stempel wordt echter ook veel heter, waardoor het wel belangrijk is dat u zeer voorzichtig te werk gaat. De derde brandstempel waar u voor kunt kiezen is de handmatige variant. Deze stempel kunt u simpelweg in open vuur opwarmen en heeft voor de rest geen bijzondere functies. Het opwarmen van deze stempel duurt gemiddeld langer dan de andere modellen, maar is dankzij het simpele ontwerp zeer geschikt voor iedereen die de stempel niet super vaak gaat gebruiken.

Gebruik de stempelcreator

Als de brandmerken in onze webshop niet voldoen aan uw eisen, kunt u er altijd voor kiezen om onze stempelcreator te gebruiken. Met dit programma kunt u zelf een unieke stempel ontwerpen. Een veelgekozen optie is het ontwerpen van een stempel met het eigen logo. Voor meer informatie over deze mogelijkheid kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Minder tekst....

Pagina(s) gevonden:
Bekijk:
Pagina(s) gevonden:
Snelzoeken
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Natuur
ImpressArt Slagstempelset Natuur
€49,72
(€41,09 excl.)

€36,75
(€30,37 excl.)
Extra produktinformatie