Brandmerk hout
Het bekendste voorbeeld van brandmerken op producten is waarschijnlijk wel het brandmerk op hout. Wilt u zelf ook uw logo of initialen brandmerken op hout dan vindt u in onze webwinkel hiervoor verschillende soorten brandstempels. Stempels.nl biedt drie typen stempels voor het brandmerken van hout. Wij bieden handbrandstempels, gasbranderstempels en elektrische brandstempels. Elk type stempel heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Brandmerken hout op drie verschillende manieren

Wij bieden drie verschillende typen brandstempels waarmee u een brandmerk op hout kunt aanbrengen. Handstempels zijn de eenvoudigste en daardoor goedkoopste type brandstempels die wij leveren. Dit type stempel zonder snoer verhit u zelf in een open vlam (bijvoorbeeld van het fornuis). De handstempel is voor geschikt voor kleine oplages. De gasbranderstempel sluit u aan op een (propaan) gasfles en de elektrische brandstempel is aan te sluiten op het lichtnet (230v). Voor al deze stempels kunt u brandmerken voor hout kopen. Op de bestelpagina van de brandplaat voor een brandmerk op hout kunt u uw eigen ontwerpbestand uploaden. Daarnaast hebben wij de Stempelcreator voor wanneer u niet een kant-en-klaar grafisch bestand hebt om aan te leveren. Met de Stempelcreator kunt u zelf uw logo en teksten opmaken. U kunt daarbij kiezen hoe dit geplaatst wordt (bijvoorbeeld ronde teksten en kaders). De prijs op de pagina is de prijs van de brandplaat inclusief de gravure naar keuze. Bekijk vandaag nog ons assortiment aan stempels en verschillende toebehoren op Stempels.nl!

Brandmerken hout kopen bij Stempels.nl
Eigen ontwerp brandstempel? Mail ons uw bestand en u ontvangt een offerte met proefdruk retour. Bij Stempels.nl bestelt u uw stempels direct bij de fabrikant. De verzendkosten bedragen 4,95 euro en alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW. Voor advies kunt u ons altijd e-mailen via info@stempels.nl of bellen met telefoonnummer 020-614 56 19. Ons ervaren team helpt u graag verder. Service staat bij Stempels.nl al 15 jaar lang hoog in het vaandel. De duizenden positieve beoordelingen zijn daarvan het resultaat en zijn terug te lezen op onze website.

>>>Bekijk hier het volledige brandstempel assortiment<<<

Pagina(s) gevonden:
Bekijk:
Pagina(s) gevonden:
Snelzoeken
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Textuur serie 2, 6 mm
ImpressArt Slagstempelset Textuur serie 2, 6 mm
€35,01
(€28,93 excl.)

€25,88
(€21,39 excl.)
Extra produktinformatie