Brandmerken letters
Wilt u brandmerk letters gebruiken op uw producten? Bijvoorbeeld uw initialen? Met een brandstempel kan dit op een fraaie wijze worden gerealiseerd. Voor het brandmerken van letters kunt u verschillende soorten brandstempels gebruiken. In het assortiment van Stempels.nl vindt u handbrandstempels, gasbranderstempels en elektrische stempels.

Brandmerken letters op drie verschillende manieren
Handstempel: De eenvoudigste vorm van de brandstempels die wij leveren en daardoor aantrekkelijk geprijsd. Ook is het de enige stempel die zonder snoer werkt.
Gasbranderstempel: Dit type sluit u aan op een (propaan) gasfles. De vlam verhit de achterzijde van de stempel waardoor de afdrukken kunnen worden aangebracht.
Elektrische brandstempel: Een elektrische brandstempel heeft een snoer dat u direct op het lichtnet (230v) aansluit. Voor al deze brandstempels kunt u bij ons brandmerk letters kopen in de vorm van zelf ontworpen brandplaten.

Stempelcreator
Op de bestelpagina van de brandplaat voor uw brandmerk letters kunt u een eigen bestand uploaden. Lever het bestand bij voorkeur aan als hoogwaardig vectorbestand, zo mogelijk in .eps / .ai en in zwart-wit. Wij bieden ook een Stempelcreator op elke brandplaat productpagina. Hiermee kunt u zelf uw logo en brandmerk letters opmaken. U kunt daarbij kiezen hoe dit geplaatst wordt (bijvoorbeeld ronde teksten en kaders). De prijs op de pagina is de prijs van de brandplaat inclusief de gravure naar keuze. Bekijk vandaag nog ons assortiment aan stempels en verschillende toebehoren op Stempels.nl!

Brandmerk letters kopen bij Stempels.nl
Eigen ontwerp brandstempel? Mail ons uw bestand en u ontvangt een offerte met proefdruk retour. Bij Stempels.nl bestelt u uw stempels direct bij de fabrikant. De verzendkosten bedragen 4,95 euro en alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW. Voor advies kunt u ons altijd e-mailen via info@stempels.nl of bellen met telefoonnummer 020-614 56 19. Ons ervaren team helpt u graag verder. Service staat bij Stempels.nl al 15 jaar lang hoog in het vaandel. De duizenden positieve beoordelingen zijn daarvan het resultaat en zijn terug te lezen op onze website.

>>>Bekijk hier het volledige brandstempel assortiment<<<

Pagina(s) gevonden:
Bekijk:
Pagina(s) gevonden:
Snelzoeken
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Speciale Tekens 6 mm
ImpressArt Slagstempelset Speciale Tekens 6 mm
€35,01
(€28,93 excl.)

€25,88
(€21,39 excl.)
Extra produktinformatie