Brandmerken logo
De Engelstalige term ‘branding’ vindt zijn oorsprong in het brandmerken van vee met de naam/initialen van de eigenaar van het dier. Tegenwoordig spreken we bij branding van de wijze waarop een bedrijf zijn identiteit uitdraagt. Dit gebeurt onder andere door het gebruik van een logo of leus. Met een brandstempel kan deze branding weer letterlijk worden toegepast door het gebruik van een brandmerk logo. Brandmerken kunnen op vele verschillende ondergronden worden aangebracht zoals leder, rubber, hout en zelfs op brood of vlees. Brandstempels zijn daardoor erg veelzijdig en zijn daarnaast ook eenvoudig in gebruik. Brandmerk logo kopen? Stempels.nl heeft de brandstempels en de brandplaten die u daarvoor nodig hebt.

Brandplaten voor brandmerk logo
Bij Stempels verkopen wij drie soorten brandstempels: Handbrandstempels, gasbranderstempels en elektrische stempels. De brandplaten voor elk type zijn verwisselbaar. Wij bieden verschillende formaten en vormen brandplaten voor uw brandstempel. Bij het bestellen moet u wel even opletten dat u alleen kunt wisselen van brandplaten wanneer deze hetzelfde vermogen hebben. Voordat u kunt beginnen met het brandmerken van uw logo dient u dus een zelfontworpen brandplaat te gebruiken. U kunt uw eigen ontwerp aanleveren voor gebruik als gravure maar kan ook met behulp van onze Stempelcreator uw gravure ontwerpen. U kunt, indien gewenst, uw logo uploaden en tekst toevoegen. De plaatsing van de tekst bepaalt u daarbij zelf (bijvoorbeeld ronde teksten en kaders).

Brandmerk logo kopen via Stempels.nl
Eigen ontwerp brandstempel? Mail ons uw bestand en u ontvangt een offerte met proefdruk retour. Bij Stempels.nl bestelt u uw stempels direct bij de fabrikant. De verzendkosten bedragen 4,95 euro en alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW. Voor advies kunt u ons altijd e-mailen via info@stempels.nl of bellen met telefoonnummer 020-614 56 19. Ons ervaren team helpt u graag verder. Service staat bij Stempels.nl al 15 jaar lang hoog in het vaandel. De duizenden positieve beoordelingen zijn daarvan het resultaat en zijn terug te lezen op onze website.

>>>Bekijk hier het volledige brandstempel assortiment<<<

Pagina(s) gevonden:
Bekijk:
Pagina(s) gevonden:
Snelzoeken
Ingang rechts
Ingang rechts
€5,09
(€4,21 excl.)
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Speciale Tekens 6 mm
ImpressArt Slagstempelset Speciale Tekens 6 mm
€35,01
(€28,93 excl.)

€25,88
(€21,39 excl.)
Extra produktinformatie