Brandmerk stempel
Voor alle soorten brandmerkstempels kunt u bij ons terecht; wij bieden een groot en divers assortiment aan brandstempels en toebehoren. Een brandstempel is eenvoudig in gebruik, veelzijdig en heeft een lange levensduur. Met een brandstempel kunt u brandstempel logo’s plaatsen op ondergronden als leder, hout, rubber en zelfs brood en vlees. Brandmerk stempels kopen doet u via de webwinkel van Stempels.nl. Wij bieden een groot assortiment tegen scherpe prijzen.

Brandmerkstempels op drie verschillende manieren
Handstempel: De eenvoudigste vorm van de brandstempels die wij leveren en is daardoor aantrekkelijk geprijsd. Ook is het de enige stempel die zonder snoer werkt.
Gasbranderstempel: Dit type sluit u aan op een (propaan) gasfles. De vlam verhit de achterzijde van de stempel waardoor de afdrukken kunnen worden aangebracht.
Elektrische brandstempel: Een elektrische brandstempel heeft een snoer dat u direct op het lichtnet (230v) aansluit. Voor al deze brandstempels kunt u bij ons verwisselbare brandplaten kopen. U kunt uw eigen ontwerp gebruiken door het te uploaden. Lever het bij voorkeur aan als hoogwaardig vectorbestand, zo mogelijk in .eps /.ai en in zwart-wit. Met onze Stempelcreator kunt u zelf uw logo en teksten opmaken. U kunt daarbij kiezen hoe dit geplaatst wordt (bijvoorbeeld ronde teksten en kaders). De prijs op de pagina is de prijs van de brandplaat inclusief de gravure naar keuze. Bekijk vandaag nog ons assortiment aan stempels en verschillende toebehoren op Stempels.nl!

Brandmerk stempel kopen via Stempels.nl
Eigen ontwerp brandmerk stempel? Mail ons uw bestand en u ontvangt een offerte met proefdruk retour. Bij Stempels.nl bestelt u uw stempels direct bij de fabrikant. De verzendkosten bedragen 4,95 euro en alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW. Voor advies kunt u ons altijd e-mailen via info@stempels.nl of bellen met telefoonnummer 020-614 56 19. Ons ervaren team helpt u graag verder. Service staat bij Stempels.nl al 15 jaar lang hoog in het vaandel. De duizenden positieve beoordelingen zijn daarvan het resultaat en zijn terug te lezen op onze website.

>>>Bekijk hier het volledige brandstempel assortiment<<<

Pagina(s) gevonden:
Bekijk:
Pagina(s) gevonden:
Snelzoeken
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Ornament M 6 mm
ImpressArt Slagstempelset Ornament M 6 mm
€20,06
(€16,58 excl.)

€14,83
(€12,26 excl.)
Extra produktinformatie