Brandmerk stempel hout
Voor fraaie brandmerk stempels op hout hoeft u niet iemand in te huren, dat kunt u gewoon zelf! Voor het maken van een brandmerk stempel op hout hebt een brandmerkstempel nodig. In de webwinkel van Stempels.nl vindt u verschillende typen brandstempels en een groot assortiment aan toebehoren. Wilt u een brandmerk stempel voor hout kopen dan hebt u drie opties: Een handbrandstempel, gasbranderstempel en elektrische brandstempel.

Brandmerk stempel hout
De voordeligste en eenvoudigste van de drie brandmerk stempels voor hout die wij leveren, is de handbrandstempel. Dit is ook de enige brandstempel die geen snoer nodig heeft omdat het niet aan een energiebron hoeft te worden gekoppeld. U houdt de stempel zelf boven een open vuur, het gaspitje van uw fornuis bijvoorbeeld. Prima wanneer u kleine oplagen moet bestempelen of af en toe stempelt. Voor intensievere toepassingen zijn de andere twee brandstempels beter geschikt. Met de gasbranderstempel sluit u de brandstempel aan op een (propaan) gasfles. Hierdoor is de brandstempel ook eenvoudig buiten te gebruiken. Wilt u niet met gasflessen in de weer dan kunt u ook kiezen voor een elektrische brandstempel die u direct aansluit op het lichtnet (230V). Voor alle brandstempels leveren wij verschillende brandplaten. Op deze brandplaten kunt u uw eigen ontwerpen als gravure gebruiken. U kunt uw eigen ontwerp uploaden of onze Stempelcreator gebruiken om tijdens de bestelling uw logo/teksten toe te voegen als gravure.

Brandmerk stempel hout kopen via Stempels.nl
Eigen ontwerp brandstempel? Mail ons uw bestand en u ontvangt een offerte met proefdruk retour. Bij Stempels.nl bestelt u uw stempels direct bij de fabrikant. De verzendkosten bedragen 4,95 euro en alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW. Voor advies kunt u ons altijd e-mailen via info@stempels.nl of bellen met telefoonnummer 020-614 56 19. Ons ervaren team helpt u graag verder. Service staat bij Stempels.nl al 15 jaar lang hoog in het vaandel. De duizenden positieve beoordelingen zijn daarvan het resultaat en zijn terug te lezen op onze website.

>>>Bekijk hier het volledige brandstempel assortiment<<<

Pagina(s) gevonden:
Bekijk:
Pagina(s) gevonden:
Snelzoeken
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Natuur
ImpressArt Slagstempelset Natuur
€49,72
(€41,09 excl.)

€36,75
(€30,37 excl.)
Extra produktinformatie