Brandplaat
U kunt de brandplaten in uw brandstempel eenvoudig verwisselen. Uiteraard moet u er wel aan denken om de brandplaat enkel te vervangen wanneer die volledig is afgekoeld. Wij hebben verschillende losse inzetstukken en brandplaten die u eenvoudig via Stempels.nl kunt bestellen. Bij een brandplaat kopen dient u wel even op te letten dat u alleen kunt wisselen van brandplaten wanneer deze hetzelfde vermogen hebben.

Brandplaat naar eigen ontwerp
Op de bestelpagina van de brandplaat kunt u een eigen bestand uploaden, bij voorkeur als hoogwaardig vectorbestand, zo mogelijk in .eps / .ai en in zwart-wit. Hebt u geen kant-en-klaar bestand maar wel een logo en/of idee voor de tekst? In dat geval kunt u onze eigen Stempelcreator gebruiken die u op elke productpagina van onze brandstempels vindt. Hiermee kunt u uw logo uploaden en tekst toevoegen. U kunt daarbij kiezen hoe dit geplaatst wordt (bijvoorbeeld ronde teksten en kaders). De prijs op de pagina is de prijs van de brandplaat inclusief de gravure naar keuze. Alles op het gebied van stempels vindt u in onze uitgebreide webwinkel. Bekijk vandaag nog ons assortiment aan stempels en verschillende toebehoren op Stempels.nl!

Brandplaat kopen bij Stempels.nl
Eigen ontwerp brandstempel? Mail ons uw bestand en u ontvangt een offerte met proefdruk retour. Bij Stempels.nl bestelt u uw stempels direct bij de fabrikant. De verzendkosten bedragen 4,95 euro en alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW. Voor advies kunt u ons altijd e-mailen via info@stempels.nl of bellen met telefoonnummer 020-614 56 19. Ons ervaren team helpt u graag verder. Service staat bij Stempels.nl al 15 jaar lang hoog in het vaandel. De duizenden positieve beoordelingen zijn daarvan het resultaat en zijn terug te lezen op onze website.

>>>Bekijk hier het volledige brandstempel assortiment<<<

Pagina(s) gevonden:
Bekijk:
Pagina(s) gevonden:
Snelzoeken
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Natuur
ImpressArt Slagstempelset Natuur
€49,72
(€41,09 excl.)

€36,75
(€30,37 excl.)
Extra produktinformatie