Brandstempel hout
Brandstempels zijn erg veelzijdig en eenvoudig in gebruik. Voor een brandstempel op hout kunt u verschillende typen brandstempels bestellen. Bij Stempels.nl bieden wij handstempels, gasbranderstempels en elektrische stempels. Handstempels zijn de eenvoudigste en daardoor ook de goedkoopste brandstempel die wij leveren. Dit type stempel zonder snoer, verhit u zelf in een open vlam (bijvoorbeeld van het fornuis). De handstempel is vooral geschikt voor kleine oplages. De gasbranderstempel sluit u aan op een (propaan) gasfles en de elektrische brandstempel is aan te sluiten op het lichtnet (230v). Voor al deze stempels kunt u brandplaten bestellen.

Ontwerpen van brandstempels op hout met Stempelcreator
Brandstempels voor hout kopen doet u eenvoudig door een geschikte brandplaat te bestellen uit onze webwinkel. U kunt uw eigen ontwerp aanleveren voor gebruik als gravure. Lever het bestand bij voorkeur aan als hoogwaardig vectorbestand, zo mogelijk in .eps / .ai en in zwart-wit. Hebt u geen toereikend grafisch bestand voorhanden of hebt u enkel uw logo? Met onze Stempelcreator kunt u zelf uw logo en teksten opmaken. U kunt daarbij kiezen hoe dit geplaatst wordt (bijvoorbeeld ronde teksten en kaders). De prijs op de pagina is de prijs van de brandplaat inclusief uw ontworpen gravure. Bekijk vandaag nog de brandstempels voor hout en de verschillende toebehoren die wij beiden op Stempels.nl!

Brandstempel hout kopen bij Stempels.nl
Eigen ontwerp brandstempel? Mail ons uw bestand en u ontvangt een offerte met proefdruk retour. Bij Stempels.nl bestelt u uw stempels direct bij de fabrikant. De verzendkosten bedragen 4,95 euro en alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW. Voor advies kunt u ons altijd e-mailen via info@stempels.nl of bellen met telefoonnummer 020-614 56 19. Ons ervaren team helpt u graag verder. Service staat bij Stempels.nl al 15 jaar lang hoog in het vaandel. De duizenden positieve beoordelingen zijn daarvan het resultaat en zijn terug te lezen op onze website.

>>>Bekijk hier het volledige brandstempel assortiment<<<

Pagina(s) gevonden:
Bekijk:
Pagina(s) gevonden:
Snelzoeken
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Mandala serie 4
ImpressArt Slagstempelset Mandala serie 4
€35,01
(€28,93 excl.)

€25,88
(€21,39 excl.)
Extra produktinformatie