Brandstempel laten maken
Wilt u een brandstempel laten maken? U hebt daarvoor een brandstempel nodig en een brandplaat met het ontwerp dat u wilt stempelen. Bij Stempels.nl vindt u een uitgebreid assortiment op het gebied van brandstempels; van brandplaten, verschillende toebehoren tot natuurlijk de brandstempels zelf. In ons assortiment hebben wij handbrandstempels, gasbranderstempels en elektrische brandstempels om uw brandstempel mee te maken. Wat de beste keuze is, hangt af van de toepassing. Handbrandstempels zijn vooral geschikt voor kleine oplages, gasbranderstempels zijn praktisch voor gebruik buiten en elektrische brandstempels kunt u eenvoudig aansluiten op het lichtnet (230v).

Brandstempel maken met zelf ontworpen brandplaten
Voor alle brandstempels geldt, dat ze gebruik maken van verwisselbare brandplaten. De brandplaat bevat de gravure en bepaalt dus het ontwerp dat wordt gestempeld. Bij Stempels.nl kunt u uw eigen brandplaat ontwerpen door uw grafische bestand te uploaden. Lever dat bij voorkeur als hoogwaardig vectorbestand, zo mogelijk in .eps /.ai en in zwart-wit aan voor het beste resultaat. Geen grafisch ontwerp voor handen? Geen punt, met onze Stempelcreator kunt u zelf uw logo en teksten opmaken. U kunt daarbij kiezen hoe dit geplaatst wordt (bijvoorbeeld ronde teksten en kaders). De prijs op de pagina is de prijs van de brandplaat inclusief de gravure naar keuze.

Stempels.nl : Alles op het gebied van brandstempels maken
Eigen ontwerp brandstempel? Mail ons uw bestand en u ontvangt een offerte met proefdruk retour. Bij Stempels.nl bestelt u uw stempels direct bij de fabrikant. De verzendkosten bedragen 4,95 euro en alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW. Voor advies kunt u ons altijd e-mailen via info@stempels.nl of bellen met telefoonnummer 020-614 56 19. Ons ervaren team helpt u graag verder. Service staat bij Stempels.nl al 15 jaar lang hoog in het vaandel. De duizenden positieve beoordelingen zijn daarvan het resultaat en zijn terug te lezen op onze website.

>>>Bekijk hier het volledige brandstempel assortiment<<<

Pagina(s) gevonden:
Bekijk:
Pagina(s) gevonden:
Snelzoeken
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Textuur serie 5, 6 mm
ImpressArt Slagstempelset Textuur serie 5, 6 mm
€35,01
(€28,93 excl.)

€25,88
(€21,39 excl.)
Extra produktinformatie