Brandstempel logo
Voor het aanbrengen van logo’s op andere ondergronden dan papier is een brandstempel uitermate geschikt. Een brandstempel is eenvoudig in gebruik, veelzijdig en heeft een lange levensduur. Met een brandstempel kunt u brandstempel logo’s plaatsen op ondergronden als leder, hout, rubber en zelfs brood en vlees. Het geeft een mooi ambachtelijk effect en zal zeker de aandacht trekken. Via de webwinkel van Stempels.nl zijn de brandstempels voor uw logo in drie varianten te bestellen. Handbrandstempels, gasbranderstempels en elektrische stempels.

Brandstempels logo’s op drie manieren
Met de handbrandstempel bent u het meest mobiel omdat de stempel geen snoer nodig heeft. U kunt de brandplaat verhitten in een open vuur, bijvoorbeeld van uw gasfornuis. Een aantrekkelijk geprijsde brandstempel voor wanneer u kleine oplages moet branden. Voor grotere oplages of frequenter branden kunt u een gasbranderstempel gebruiken. Dit type sluit u aan op een (propaan)gasfles. Een eenvoudige constructie waar weinig aan kapot kan gaan. Wilt u liever niet in de weer met gasflessen dan kunt u ook de elektrische brandstempel overwegen. Dit type sluit u eenvoudig aan op het lichtnet (230v). Voor al deze brandstempels om uw logo te branden kunt u de brandplaten verwisselen. Brandstempel logo’s kopen kan door een zelf ontworpen brandplaat te bestellen. In ons assortiment vindt u hiervoor een groot aanbod. U kunt uw eigen bestand uploaden als gravure of onze Stempelcreator gebruiken om direct logo en tekst toe te voegen.

Brandstempel logo kopen via Stempels.nl
Eigen ontwerp brandstempel? Mail ons uw bestand en u ontvangt een offerte met proefdruk retour. Bij Stempels.nl bestelt u uw stempels direct bij de fabrikant. De verzendkosten bedragen 4,95 euro en alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW. Voor advies kunt u ons altijd e-mailen via info@stempels.nl of bellen met telefoonnummer 020-614 56 19. Ons ervaren team helpt u graag verder. Service staat bij Stempels.nl al 15 jaar lang hoog in het vaandel. De duizenden positieve beoordelingen zijn daarvan het resultaat en zijn terug te lezen op onze website.

>>>Bekijk hier het volledige brandstempel assortiment<<<

Pagina(s) gevonden:
Bekijk:
Pagina(s) gevonden:
Snelzoeken
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Textuur serie 5, 6 mm
ImpressArt Slagstempelset Textuur serie 5, 6 mm
€35,01
(€28,93 excl.)

€25,88
(€21,39 excl.)
Extra produktinformatie