Brandstempel voor hout
Levert u houten producten en wilt u die graag voorzien van uw initialen of logo? Dat kan met een brandstempel voor hout. Hoewel u met brandstempels op leder, rubber, kunststof of zelfs etenswaren als brood en vlees een brandstempel kunt drukken is hout waarschijnlijk de meest voor de hand liggende toepassing. Er zijn drie type brandstempels voor hout waaruit u kunt kiezen. De verschillen zitten hem in het gebruik en de toepassingsmogelijkheden. Bij Stempels.nl kunt u kiezen uit handbrandstempels, gasbranderstempels en elektrische brandstempels. Met al deze stempel-apparaten kunt u brandstempels voor hout ontwerpen.

Keuze bij brandstempel voor hout kopen
De handbrandstempel is een brandstempel in zijn meest primitieve vorm. Er zijn geen snoeren nodig en u verhit de brandplaat van de stempel in een open vuur, zoals de vlam van een gaspit. Door zijn eenvoud is dit type ook aantrekkelijk geprijsd. Voor frequent gebruik/grote oplages zijn er echter betere alternatieven. De gasbranderstempel wordt aangesloten op een (propaan) gasfles. Het kan daardoor prima buiten gebruikt worden. Door zijn eenvoud kan er ook hier weinig kapot aan gaan. Ziet u het niet zitten om met gasflessen te werken dan is er altijd nog de elektrische brandstempel die u eenvoudig aansluit op het lichtnet (230V).

Brandstempel voor hout kopen bij Stempels.nl
Eigen ontwerp brandstempel? Mail ons uw bestand en u ontvangt een offerte met proefdruk retour. Bij Stempels.nl bestelt u uw stempels direct bij de fabrikant. De verzendkosten bedragen 4,95 euro en alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW. Voor advies kunt u ons altijd e-mailen via info@stempels.nl of bellen met telefoonnummer 020-614 56 19. Ons ervaren team helpt u graag verder. Service staat bij Stempels.nl al 15 jaar lang hoog in het vaandel. De duizenden positieve beoordelingen zijn daarvan het resultaat en zijn terug te lezen op onze website.

>>>Bekijk hier het volledige brandstempel assortiment<<<

Pagina(s) gevonden:
Bekijk:
Pagina(s) gevonden:
Snelzoeken
Ingang links
Ingang links
€5,09
(€4,21 excl.)
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Speciale Tekens 6 mm
ImpressArt Slagstempelset Speciale Tekens 6 mm
€35,01
(€28,93 excl.)

€25,88
(€21,39 excl.)
Extra produktinformatie