Wie op zoek is naar een kwalitatief goede, duurzame stempel komt al snel uit bij een klein aantal voorname fabrikanten. Colop is er daar een van. Dit van origine Oostenrijkse bedrijf geldt vanaf het begin van de jaren tachtig als een van de voorlopers op het gebied van innovatie en kwaliteit. Een Colop stempel gaat gegarandeerd jarenlang mee en weigert zelden dienst.

Colop levert stempels voor eenvoudig thuisgebruik, maar beschikt tevens over een hoogwaardige Printer Line Serie, bijvoorbeeld voor op kantoor. Met de zogeheten Green Line laat het bedrijf daarnaast zien dat het oog heeft voor milieu en omgeving. Deze CO2-neutrale, zelfinktende stempels worden gemaakt van minimaal 75 tot 80% gerecyclede materialen. 

Zelfinktende Colop stempel met logo

Een Colop stempel biedt tal van mogelijkheden voor u als gebruiker. Zoals hierboven uitgelegd loopt het aanbod sterk uiteen, van de Printer Line tot bijvoorbeeld CO2-neutrale stempels. Het merk laat zich er echter graag op voorstaan dat vrijwel alles aanpasbaar is. Van de kleur en het uiterlijk, tot het stempelplaatje en eventueel de inkt.

Het spreekt voor zich dat u ook zelf uw eigen logo of tekst kunt implementeren. Daarvoor kunt u gebruikmaken van onze eigen Stempelcreator, waarin u onder meer tekstgrootte, lettertype, uitlijning en kleur kunt bepalen. Daarin is het ook mogelijk om uw eigen bedrijfs- of zelfs familielogo te uploaden. Zo creëert u in een mum van tijd een volledig gepersonaliseerde Colop stempel.

Colop printer stempel 20, 30 of 40

Zeer populair binnen ons assortiment van Colop stempels is de Printer Line Serie. Dankzij de hoogwaardige materialen leveren deze een betrouwbaar, regelmatig en comfortabel gebruik. Ze zijn verkrijgbaar in bijna alle gangbare maten, van zeer klein tot extra groot. Bent u op zoek naar een ronde Colop stempel? Of juist een ovale? Alles is mogelijk.

De Printer 40 met tekst of ontwerp heeft bijvoorbeeld een afdrukformaat van 59 bij 23 millimeter en is geschikt voor maximaal 5 regels. Deze stempel is te gebruiken als bedrijfsstempel, naamstempel of tekststempel. Het ingebouwde kussentje garandeert zo’n duizend afdrukken. Wanneer deze is versleten, kunt u heel eenvoudig een nieuwe stempelkussentje bestellen.

Colop stempelkussentje of plaatje vervangen

Het vervangen van het kussentje van uw Colop stempel is zeer eenvoudig. U moet er wel even goed op letten dat u het juiste kussentje koopt voor uw stempeltype. Het oude kussen is vervolgens met een paar simpele handelingen los te halen, waarna u het nieuwe exemplaar kunt installeren. Een nieuw kussentje is in de regel goed voor duizenden perfecte afdrukken. U kunt dan weer even vooruit en hoeft niet meteen een geheel nieuwe stempel aan te schaffen.

Bent u uw oude Colop stempel zat, of verandert u van bedrijfsnaam of –logo? Ook dan kunt u uw stempel heel eenvoudig aanpassen. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen, is een nieuw stempelplaatje laten maken. Met behulp van een nabestelkaart kunt u bij Stempels.nl per post of online een nieuw stempelplaatje laten maken. Uiteraard kunt u dan ook een nieuw logo toevoegen.

Colop stempel online bestellen

Wilt u er zeker van zijn dat u een originele Colop stempel met garantie in huis haalt? Kies dan voor een van de exemplaren op Stempels.nl. Wij leveren doorgaans binnen 1 tot 2 werkdagen en kunnen u helpen met het personaliseren van uw exemplaar. Bent u benieuwd hoe? Stuur dan vrijblijvend een e-mail naar info@stempels.nl.

U kunt bij ons onder meer betalen met iDEAL, creditcard of PayPal. Is er iets niet in orde, of heeft u verdere vragen, dan kunt u altijd even in contact treden met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.

>>>Bekijk hier het volledige Colop stempel assortiment<<<

Pagina(s) gevonden:
Bekijk:
Pagina(s) gevonden:
Snelzoeken
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Speciale Tekens 6 mm
ImpressArt Slagstempelset Speciale Tekens 6 mm
€35,01
(€28,93 excl.)

€25,88
(€21,39 excl.)
Extra produktinformatie