Hout branden
Om zelf uw logo op hout branden kunt u een brandstempel gebruiken. Dit is een effectieve manier om uw embleem, logo of initialen op hout te branden. Naast hout kunt u met dergelijke stempels ook andere ondergronden branden zoals kunststof, rubber en zelfs brood of vlees zijn mogelijk. Een brandstempel geeft uw product een stoer en ambachtelijk effect. Wij leveren drie typen brandstempels: Handbrandstempels, gasbranderstempels en elektrische brandstempels.

Zelf logo op hout branden
Hout branden met een handbrandstempel kan door de brandplaat te verwarmen boven een open vuur zoals een gaspit van uw fornuis. Een eenvoudige en aantrekkelijk geprijsde oplossing wanneer de oplages niet erg hoog zijn of wanneer u sporadisch de brandstempel gebruikt. Voor intensiever gebruik raden wij een gasbrander of elektrische branden aan. De gasbrander sluit u aan op een (propaan) gasfles en kan zo ook prima buiten worden gebruikt. Voor gebruik binnenshuis is de elektrische brandstempel een praktische keuze. Deze brandstempel sluit u gewoon aan op het lichtnet (230V) en vervolgens kunt u uw stempel op hout branden.

Door de brandplaten van uw brandstempel te verwisselen, kunt u verschillende soorten opdrukken gebruiken om uw stempel op hout te branden. U kunt de brandplaat zelf een ontwerp meegeven door het uploaden van een grafisch bestand of door het gebruik van onze Stempelcreator om met uw logo en tekst een gravure samen te stellen.

Brandstempels via Stempels.nl
Eigen ontwerp brandstempel? Mail ons uw bestand en u ontvangt een offerte met proefdruk retour. Bij Stempels.nl bestelt u uw stempels direct bij de fabrikant. De verzendkosten bedragen 4,95 euro en alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW. Voor advies kunt u ons altijd e-mailen via info@stempels.nl of bellen met telefoonnummer 020-614 56 19. Ons ervaren team helpt u graag verder. Service staat bij Stempels.nl al 15 jaar lang hoog in het vaandel. De duizenden positieve beoordelingen zijn daarvan het resultaat en zijn terug te lezen op onze website.

>>>Bekijk hier het volledige brandstempel assortiment<<<
Lees meer....

Word een pro in hout branden

Bent u op zoek naar een manier om letters in hout te branden? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij bieden verschillende producten aan waarmee u een persoonlijke tekst of logo in hout kunt graveren. Hieronder vertellen we meer over uw mogelijkheden en welke producten u waar voor kunt gebruiken.

Producten voor het branden van letters of afbeeldingen in hout

Brandstempels

Welk product het beste bij u past, hangt af van uw doel. Als u telkens dezelfde tekst of een bepaald logo op het hout wilt branden, kunt u het beste voor een brandstempel gaan. Deze stempels zijn uitgerust met een op gas of elektriciteit werkend verwarmingselement. Op dit verwarmingselement wordt een inzetstuk geplaatst, waarmee u een gepersonaliseerde stempel op het hout kunt branden. U kunt ook nog kiezen voor de klassiekere variant, die u zelf in een open vuur moet leggen om hem op te warmen. Dit model is minder geschikt voor regelmatig gebruik.

Brandpennen

Als u daarentegen op zoek bent naar een product waarmee u unieke teksten of afbeeldingen in hout kunt branden, is een brandpen geschikter. Wij bieden elektrische brandpennen aan die u na slechts drie minuten in het stopcontact al kunt gebruiken om bijvoorbeeld letters in hout te branden. Onze brandpennen worden geleverd met tien opzetstukken in allerlei vormen en maten. Zo kunt u alles maken wat u wilt, zonder zelf al teveel moeite te hoeven doen.

Sjablonen en motieven

Bovendien bieden wij ook nog een grote verscheidenheid aan voorbeeldmotieven en sjablonen aan. Zo is er een voorbeeldmotief met het gehele alfabet, waarmee u de mooiste letters in het hout kunt branden. U heeft ook nog de keuze uit allerlei verschillende thema’s, zoals bloemen, kerst of safari. Kortom, in onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft om een prachtig kunstwerk in hout te kunnen branden.

Minder tekst....

Pagina(s) gevonden:
Bekijk:
Pagina(s) gevonden:
Snelzoeken
Triageschuifbord Wit
Triageschuifbord Wit
€23,58
(€19,49 excl.)
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Speciale Tekens 6 mm
ImpressArt Slagstempelset Speciale Tekens 6 mm
€35,01
(€28,93 excl.)

€25,88
(€21,39 excl.)
Extra produktinformatie