Hout branden
Om zelf uw logo op hout branden kunt u een brandstempel gebruiken. Dit is een effectieve manier om uw embleem, logo of initialen op hout te branden. Naast hout kunt u met dergelijke stempels ook andere ondergronden branden zoals kunststof, rubber en zelfs brood of vlees zijn mogelijk. Een brandstempel geeft uw product een stoer en ambachtelijk effect. Wij leveren drie typen brandstempels: Handbrandstempels, gasbranderstempels en elektrische brandstempels.

Zelf logo op hout branden
Hout branden met een handbrandstempel kan door de brandplaat te verwarmen boven een open vuur zoals een gaspit van uw fornuis. Een eenvoudige en aantrekkelijk geprijsde oplossing wanneer de oplages niet erg hoog zijn of wanneer u sporadisch de brandstempel gebruikt. Voor intensiever gebruik raden wij een gasbrander of elektrische branden aan. De gasbrander sluit u aan op een (propaan) gasfles en kan zo ook prima buiten worden gebruikt. Voor gebruik binnenshuis is de elektrische brandstempel een praktische keuze. Deze brandstempel sluit u gewoon aan op het lichtnet (230V) en vervolgens kunt u uw stempel op hout branden.

Door de brandplaten van uw brandstempel te verwisselen, kunt u verschillende soorten opdrukken gebruiken om uw stempel op hout te branden. U kunt de brandplaat zelf een ontwerp meegeven door het uploaden van een grafisch bestand of door het gebruik van onze Stempelcreator om met uw logo en tekst een gravure samen te stellen.

Brandstempels via Stempels.nl
Eigen ontwerp brandstempel? Mail ons uw bestand en u ontvangt een offerte met proefdruk retour. Bij Stempels.nl bestelt u uw stempels direct bij de fabrikant. De verzendkosten bedragen 4,95 euro en alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW. Voor advies kunt u ons altijd e-mailen via info@stempels.nl of bellen met telefoonnummer 020-614 56 19. Ons ervaren team helpt u graag verder. Service staat bij Stempels.nl al 15 jaar lang hoog in het vaandel. De duizenden positieve beoordelingen zijn daarvan het resultaat en zijn terug te lezen op onze website.

>>>Bekijk hier het volledige brandstempel assortiment<<<

Pagina(s) gevonden:
Bekijk:
Pagina(s) gevonden:
Snelzoeken
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Informatie
<b>LAKSTEMPEL</b><br>met sierletter T<br>afm. ca. 20x20mm
LAKSTEMPEL
met sierletter T
afm. ca. 20x20mm

€7,77
(€6,42 excl.)

€6,21
(€5,14 excl.)
Extra produktinformatie