Hout brandmerk
Zelf hout brandmerken kan met een brandstempel van Stempels.nl. Wij bieden verschillende brandstempels en toebehoren via onze voordelige webwinkel. Afhankelijk van uw wensen vindt u altijd een brandstempel om uw hout te brandmerken. Wij bieden drie verschillende typen brandstempels: Handbrandstempels, gasbranderstempels en elektrische brandstempels.

Drie opties voor een hout brandmerk
Hout brandmerken kan met elke brandstempel maar het hangt af van de toepassing en uw budget voor welke brandstempel u het beste kunt gaan. De voordeligste optie is de handbrandstempel. Dit is de meest eenvoudige versie van een brandstempel waarbij u de brandplaat verwarmt boven een open vuur, bijvoorbeeld van een gaspitje van uw fornuis. Prima voor kleine oplages of wanneer u niet hele frequent stempelt. Voor meer/frequenter stempelen kunt u beter voor een gasbranderstempel of elektrische stempel kiezen. De gasbranderstempel sluit u aan op een (propaan) gasfles en is dus ook goed buiten te gebruiken. Met een elektrische brandstempel kunt u juist eenvoudig binnen stempelen door de brandstempel aan te sluiten op het lichtnet (230V). Voor alle brandstempels kunt u brandplaten kopen met uw eigen ontwerp. U uploadt eenvoudigweg uw bestand. Of maak gebruik van onze Stempelcreator waarmee u zelf u logo en tekst kunt toevoegen voor de gravure op de brandplaat. De prijs op de pagina is de prijs van de brandplaat inclusief de gravure naar keuze.

Alles voor zelf hout brandmerken bij Stempels.nl
Eigen ontwerp brandstempel? Mail ons uw bestand en u ontvangt een offerte met proefdruk retour. Bij Stempels.nl bestelt u uw stempels direct bij de fabrikant. De verzendkosten bedragen 4,95 euro en alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW. Voor advies kunt u ons altijd e-mailen via info@stempels.nl of bellen met telefoonnummer 020-614 56 19. Ons ervaren team helpt u graag verder. Service staat bij Stempels.nl al 15 jaar lang hoog in het vaandel. De duizenden positieve beoordelingen zijn daarvan het resultaat en zijn terug te lezen op onze website.

>>>Bekijk hier het volledige brandstempel assortiment<<<

Pagina(s) gevonden:
Bekijk:
Pagina(s) gevonden:
Snelzoeken
AED links
AED links
€5,09
(€4,21 excl.)
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Voeten 6 mm
ImpressArt Slagstempelset Voeten 6 mm
€20,06
(€16,58 excl.)

€14,83
(€12,26 excl.)
Extra produktinformatie