Leer branden
Zelf logo’s op leer branden kan met de brandstempels van Stempels.nl. In ons assortiment vindt u alles wat u nodig hebt voor het branden op leer. Het branden van uw initialen of logo op leer geeft een stoer en tevens ambachtelijk effect. U kunt dit resultaat eenvoudig zelf behalen met onze brandstempels. Wij leveren drie soorten brandstempels: Handbrandstempels, gasbranderstempels, elektrische brandstempels.

Zelf logo’s op leer branden
Hebt u een beperkt budget en heeft u de brandstempel slechts sporadisch nodig of voor beperkte oplages? In dat geval is de handbrandstempel een goede keuze. Het is de brandstempel in zijn oervorm en is daarom ook aantrekkelijk geprijsd. Het is ook de enige brandstempel die u snoerloos kunt gebruiken. U verwarmt de stempel boven een open vuur, bijvoorbeeld de vlam van uw gaspit. Voor intensiever gebruik is een gasbranderstempel aan te raden. Met een gasbranderstempel verwarmt u de brandplaat van de stempel via een (propaan)gasfles die u aansluit via een snoer. Hierdoor is dit type goed buiten te gebruiken. Voor binnenshuis is de elektrische brandstempel erg geschikt doordat u deze gewoon op het lichtnet (230V) kunt aansluiten. Brandplaten voor het gebruik bij het branden op leer, kunt u ook in onze webwinkel terecht. U kunt uw eigen ontwerpen gebruiken door deze te uploaden of u gebruikt onze Stempelcreator waarmee u logo’s en teksten kunt toevoegen aan uw gravure. De prijs van de brandplaat is altijd inclusief uw ontwerp.

Leer branden met stempels van Stempels.nl
Eigen ontwerp brandstempel? Mail ons uw bestand en u ontvangt een offerte met proefdruk retour. Bij Stempels.nl bestelt u uw stempels direct bij de fabrikant. De verzendkosten bedragen 4,95 euro en alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW. Voor advies kunt u ons altijd e-mailen via info@stempels.nl of bellen met telefoonnummer 020-614 56 19. Ons ervaren team helpt u graag verder. Service staat bij Stempels.nl al 15 jaar lang hoog in het vaandel. De duizenden positieve beoordelingen zijn daarvan het resultaat en zijn terug te lezen op onze website.

>>>Bekijk hier het volledige brandstempel assortiment<<<

Pagina(s) gevonden:
Bekijk:
Pagina(s) gevonden:
Snelzoeken
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Ornament K 6 mm
ImpressArt Slagstempelset Ornament K 6 mm
€20,06
(€16,58 excl.)

€14,83
(€12,26 excl.)
Extra produktinformatie