Leer brandmerken
In het assortiment van Stempels.nl vindt u verschillende leerstempels. Voor het brandmerken van leer voor een mooi ambachtelijk en stoer effect kunt u echter ook prima onze brandstempels gebruiken waarmee u zelf leer kunt brandmerken. Afhankelijk van uw gebruik zijn er drie typen brandstempels die daarvoor geschikt kunnen zijn: De handbrandstempel, gasbranderstempel en de elektrische brandstempel.

Zelf leer brandmerken
Een leer brandmerk kunt u aanbrengen met een handbrandstempel door de brandplaat te verhitten boven een open vuur. Het gaspitje van uw fornuis kan dienst doen als een open vuur. Dit type stempel is het eenvoudigste type brandstempel dat wij in ons assortiment voeren. Voor grotere oplages of frequent gebruik zijn er betere alternatieven. De gasbrander is ook eenvoudig van opzet waardoor er weinig aan defect kan raken. U sluit deze brandstempel aan op een (propaan) gasfles. Hierdoor kunt u dit type ook prima gebruiken in de open lucht. Liever binnenshuis zonder gasflessen? Dan is de elektrische brandstempel een goede keuze. Dit type sluit u eenvoudigweg aan op het lichtnet (230v) waarna u het leer kunt brandmerken.

Leer brandmerk
Een brandplaat voor uw stempel kunt u ook eenvoudig bestellen via onze webwinkel. Brandplaten zijn verwisselbaar zodat u verschillende Leer brandmerken kunt gebruiken met uw brandstempel. U kunt uw eigen ontwerp hiervoor gebruiken door een grafische bestand te uploaden. Hebt u dat niet bij de hand dan kunt u ook onze Stempelcreator gebruiken waarbij u uw logo kunt uploaden (indien gewenst) en zelf teksten kunt toevoegen. De prijs van de brandplaat is inclusief uw eigen ontwerp.

Leer brandmerken met stempels van Stempels.nl
Eigen ontwerp brandstempel? Mail ons uw bestand en u ontvangt een offerte met proefdruk retour. Bij Stempels.nl bestelt u uw stempels direct bij de fabrikant. De verzendkosten bedragen 4,95 euro en alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW. Voor advies kunt u ons altijd e-mailen via info@stempels.nl of bellen met telefoonnummer 020-614 56 19. Ons ervaren team helpt u graag verder. Service staat bij Stempels.nl al 15 jaar lang hoog in het vaandel. De duizenden positieve beoordelingen zijn daarvan het resultaat en zijn terug te lezen op onze website.

>>>Bekijk hier het volledige brandstempel assortiment<<<

Pagina(s) gevonden:
Bekijk:
Pagina(s) gevonden:
Snelzoeken
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Textuur serie 2, 6 mm
ImpressArt Slagstempelset Textuur serie 2, 6 mm
€35,01
(€28,93 excl.)

€25,88
(€21,39 excl.)
Extra produktinformatie