Letters branden
Zoekt u naar brandstempels om zelf letters te kunnen branden? Bij Stempels.nl kunt u terecht voor verschillende soorten brandstempels voor het branden van letters op verschillende ondergronden zoals kunststof, rubber, hout en zelfs brood of vlees is mogelijk. Wij bieden drie typen brandstempels die elk hun voor- en nadelen hebben.

Zelf letters branden
Met de handbrandstempel kunt u eenvoudig zelf letters branden door de brandplaat te verwarmen in een open vuur, zoals de vlam van een gaspit van uw fornuis. Het is een eenvoudig design en als enige brandstempel is snoerloos te gebruiken omdat het niet aangesloten hoeft te worden aan een energiebron. Dit is wel het geval met de andere twee branders. De gasbranderstempel sluit u aan op een (propaan) gasfles. Het is daarom prima buiten te gebruiken. Ook de gasbrander is van een eenvoudig ontwerp en er kan dus vrij weinig aan kapot gaan. In tegenstelling tot een handbrander is de gasbranderstempel veel beter geschikt voor grotere oplagen. Wilt u geen gas gebruiken of wilt u een makkelijke brandstempel voor gebruik binnenshuis dan is een elektrische brandstempel zeer geschikt. Voor alle brandstempels leveren wij brandplaten waarop het branden van uw letters. U uploadt uw ontwerp of gebruikt onze Stempelcreator om direct uw gewenste tekst in te voeren.

Alles om letters te branden bij Stempels.nl
Eigen ontwerp brandstempel? Mail ons uw bestand en u ontvangt een offerte met proefdruk retour. Bij Stempels.nl bestelt u uw stempels direct bij de fabrikant. De verzendkosten bedragen 4,95 euro en alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW. Voor advies kunt u ons altijd e-mailen via info@stempels.nl of bellen met telefoonnummer 020-614 56 19. Ons ervaren team helpt u graag verder. Service staat bij Stempels.nl al 15 jaar lang hoog in het vaandel. De duizenden positieve beoordelingen zijn daarvan het resultaat en zijn terug te lezen op onze website.

>>>Bekijk hier het volledige brandstempel assortiment<<<

Pagina(s) gevonden:
Bekijk:
Pagina(s) gevonden:
Snelzoeken
Triageschuifbord Wit
Triageschuifbord Wit
€23,58
(€19,49 excl.)
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Voeten 6 mm
ImpressArt Slagstempelset Voeten 6 mm
€20,06
(€16,58 excl.)

€14,83
(€12,26 excl.)
Extra produktinformatie