Letters in hout branden
Levert u producten van hout die u wilt voorzien van uw initialen? Met brandstempels kunt u letters op hout branden. Naast het dienen van een praktisch nut, ziet het er ook nog eens stoer en ambachtelijk uit. Bij Stempels.nl vindt u verschillende soorten brandstempels voor verschillende soorten toepassingen. Ook leveren wij verschillende toebehoren voor brandstempels zodat u voor al uw benodigdheden bij ons terecht kunt.

Letters branden in hout op drie manieren
Wij leveren drie soorten brandstempels. De handbrandstempel, de gasbranderstempel en de elektrische brandstempel. Letters branden in hout met een handbrandstempel is zeer eenvoudig, u verwarmt de stempel eenvoudigweg boven het pitje van uw gasfornuis (of ander open vuur). Wanneer de brandstempel heet genoeg is, kunt u de letters in hout branden. Voor grotere oplages is het handiger om voor een gasbranderstempel te gaan. Net als de handbrandstempel is de gasbrander een redelijk eenvoudig apparaat waardoor er weinig aan kapot kan gaan. De gasbranderstempel sluit u aan op een (propaan) gasfles waardoor de brandstempel is voorzien van een snoer. Ook de elektrische brandstempel is voorzien van een snoer alleen sluit u die aan op het lichtnet (230V). Een makkelijke en veilige manier op binnenshuis uw letters in hout te branden. De brandplaten voor de gravures kunt u verwisselen in uw brandstempels. U kunt bij ons verschillende soorten brandplaten bestellen. Op de bestelpagina kunt u zelf uw grafische bestand uploaden of u kunt direct een logo/tekst toevoegen als gravure met onze Stempelcreator.

Letters op hout branden via Stempels.nl
Eigen ontwerp brandstempel? Mail ons uw bestand en u ontvangt een offerte met proefdruk retour. Bij Stempels.nl bestelt u uw stempels direct bij de fabrikant. De verzendkosten bedragen 4,95 euro en alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW. Voor advies kunt u ons altijd e-mailen via info@stempels.nl of bellen met telefoonnummer 020-614 56 19. Ons ervaren team helpt u graag verder. Service staat bij Stempels.nl al 15 jaar lang hoog in het vaandel. De duizenden positieve beoordelingen zijn daarvan het resultaat en zijn terug te lezen op onze website.

>>>Bekijk hier het volledige brandstempel assortiment<<<

Pagina(s) gevonden:
Bekijk:
Pagina(s) gevonden:
Snelzoeken
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Textuur serie 2, 6 mm
ImpressArt Slagstempelset Textuur serie 2, 6 mm
€35,01
(€28,93 excl.)

€25,88
(€21,39 excl.)
Extra produktinformatie