Branden logo
Heeft u een fraai logo, dat u graag op andere ondergronden dan papier zou willen gebruiken? Met een brandstempel kunt u uw logo eenvoudig branden op verschillende ondergronden zoals kunststof, hout, rubber en zelfs brood of vlees. Een gebrand logo geeft een mooi stoer en ambachtelijk effect. Bij Stempels.nl vindt u verschillende soorten brandstempels voor het branden van uw logo.

Zelf logo branden
De handbrandstempel is vooral geschikt voor kleine oplages of wanneer u niet heel frequent uw logo hoeft te branden. Door zijn eenvoud is het ook de meest voordelige keuze en werkt dit type zonder snoer. U verwarmt de brandplaat in een open vlam, bijvoorbeeld de vlam van uw gasfornuis. Een gasbranderstempel sluit u aan op een (propaan) gasfles. Net als de handbrandstempel is het een relatief eenvoudig product en gaat daarom ook niet snel kapot. De gasbrander is beter geschikt voor grotere oplages. Let alleen wel op dat de stalen brandplaten versneld kunnen slijten wanneer de brander wel de stempel blijft verhitten maar er niet wordt gestempeld. Het derde type brandstempel dat wij leveren, is de elektrische brandstempel. Dit type sluit u eenvoudig op het lichtnet (230v).

U kunt voor al deze brandstempels de brandplaten verwisselen. U kunt uw eigen ontwerp gebruiken op een brandplaat door die te uploaden via de bestelpagina. Hebt u geen kant-en-klaar grafisch bestand voor uw gewenste gravure dan kunt u ook onze Stempelcreator gebruiken voor het toevoegen van logo en tekst. Zet de brandplaat met uw logo in de brandstempel en u kunt beginnen met het branden van uw logo.

Alles om zelf uw logo te branden bij Stempels.nl
Eigen ontwerp brandstempel? Mail ons uw bestand en u ontvangt een offerte met proefdruk retour. Bij Stempels.nl bestelt u uw stempels direct bij de fabrikant. De verzendkosten bedragen 4,95 euro en alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW. Voor advies kunt u ons altijd e-mailen via info@stempels.nl of bellen met telefoonnummer 020-614 56 19. Ons ervaren team helpt u graag verder. Service staat bij Stempels.nl al 15 jaar lang hoog in het vaandel. De duizenden positieve beoordelingen zijn daarvan het resultaat en zijn terug te lezen op onze website.

>>>Bekijk hier het volledige brandstempel assortiment<<<

Pagina(s) gevonden:
Bekijk:
Pagina(s) gevonden:
Snelzoeken
Triageschuifbord Zwart
Triageschuifbord Zwart
€23,58
(€19,49 excl.)
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Textuur serie 5, 6 mm
ImpressArt Slagstempelset Textuur serie 5, 6 mm
€35,01
(€28,93 excl.)

€25,88
(€21,39 excl.)
Extra produktinformatie