Logo in hout branden
Wanneer u uw producten van hout wilt voorzien van een logo dan zijn brandstempels daar uitermate voor geschikt. Een logo op hout branden is eenvoudig te doen met de brandstempels uit het assortiment van Stempels.nl. Wij bieden verschillende brandstempels om een logo in hout te branden en wij bieden daarnaast ook een ruim assortiment aan toebehoren. Wij bieden in onze webwinkel drie verschillende type brandstempels die elk geschikt zijn voor een bepaalde toepassing: De handbrandstempel, de gasbranderstempel en de elektrische brandstempel.

Logo op hout branden
Met een handbrandstempel kunt u uitstekend uw logo branden in hout wanneer de oplages beperkt zijn. U verhit de stempel boven een open vuur zoals een gaspit van uw fornuis. Voor grotere oplages en voor buitengebruik is een gasbranderstempel prima geschikt. Een derde type is de elektrische brandstempel die u aansluit op het lichtnet (230V). Voor alle type branders bieden wij verschillende brandplaten die u kunt voorzien van uw eigen logo en/of tekst. U kunt uw eigen bestand uploaden (bij voorkeur als hoogwaardig vectorbestand, zo mogelijk in .eps /.ai en in zwart-wit). Hebt u geen grafisch bestand klaar voor gebruik voor een gravure dan kunt u ook via onze Stempelcreator een logo en/of tekst toevoegen.

Logo branden in hout via Stempels.nl
Eigen ontwerp brandstempel? Mail ons uw bestand en u ontvangt een offerte met proefdruk retour. Bij Stempels.nl bestelt u uw stempels direct bij de fabrikant. De verzendkosten bedragen 4,95 euro en alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW. Voor advies kunt u ons altijd e-mailen via info@stempels.nl of bellen met telefoonnummer 020-614 56 19. Ons ervaren team helpt u graag verder. Service staat bij Stempels.nl al 15 jaar lang hoog in het vaandel. De duizenden positieve beoordelingen zijn daarvan het resultaat en zijn terug te lezen op onze website.

>>>Bekijk hier het volledige brandstempel assortiment<<<

Pagina(s) gevonden:
Bekijk:
Pagina(s) gevonden:
Snelzoeken
Hier aanbellen
Hier aanbellen
€5,09
(€4,21 excl.)
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Mandala serie 4
ImpressArt Slagstempelset Mandala serie 4
€35,01
(€28,93 excl.)

€25,88
(€21,39 excl.)
Extra produktinformatie