Bent u op zoek naar een gepersonaliseerde preegstempel van topkwaliteit? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij bieden preegstempels aan in allerlei soorten en maten, waarbij u ook nog eens uw eigen ontwerp kunt uploaden. U heeft de keuze uit verschillende luxe modellen, maar wij bieden uiteraard ook simpelere varianten aan. Er is dus voor ieder wat wils.

Wat is een preegstempel?

Preegstempels worden gebruikt om een afdruk in papier te drukken. Aangezien de tekst of afbeelding met deze inktloze stempels ook daadwerkelijk voelbaar is, worden ze ook wel reliëfstempels genoemd. Voor extra effect kunt u er overigens wel voor kiezen om de preegstempel te beïnkten. Dit houdt in dat het resultaat niet alleen een voelbare afdruk is, maar ook een kleur naar keuze krijgt. Genoeg mogelijkheden dus.

Verschillende soorten preegstempels

In onze webshop bieden wij verschillende soorten preegstempels aan. U kunt kiezen voor een vrij simpele en handbare variant, waarmee u eenvoudig uw afdrukken kunt maken op verschillende papiersoorten. Deze modellen zijn beschikbaar in verschillende vormen, zoals rondjes, vierkanten of rechthoeken.
Als u bereid bent een groter bedrag uit te geven aan uw preegstempel, kunt u voor een professioneel model gaan. Deze stempels zijn niet alleen geschikt voor het stempelen van verschillende papiersoorten, maar kunnen ook gebruikt worden voor onder andere foto’s en dun karton. De stempels worden geleverd met een volledig onderstel en bijbehorende voetbediening. Zo kunt u snel en eenvoudig grote hoeveelheden documenten voorzien van een hoogwaardige stempel.

Een preegstempel met uw eigen ontwerp

Wilt u een preegstempel met uw eigen ontwerp? Dat kan! Dankzij onze online stempelcreator heeft u de mogelijkheid om zelf een logo of tekst voor uw preegstempel te ontwerpen. Neem voor meer informatie over deze mogelijkheid contact met ons op via info@stempels.nl.

Klik hier voor het complete assortiment preegstempels

Pagina(s) gevonden:
Bekijk:
Pagina(s) gevonden:
Snelzoeken
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Textuur serie 5, 6 mm
ImpressArt Slagstempelset Textuur serie 5, 6 mm
€35,01
(€28,93 excl.)

€25,88
(€21,39 excl.)
Extra produktinformatie