Wij bieden u via onze unieke stempelcreator de mogelijkheid om uw eigen stempel te maken. Kies een ontwerp, vorm en grootte en laat de rest aan ons over. Wij maken snel en voordelig de mooiste stempels. Kijk snel verder naar de mogelijkheden.

Hoe kunt u uw eigen stempel maken?

Veel mensen vinden in bestaande stempels niet precies wat ze zoeken. Daarom hebben wij een programma ontwikkeld waarmee al onze klanten zelf hun stempels kunnen ontwerpen. Of u nu een persoonlijke tekst of het logo van uw bedrijf op een stempel wilt laten drukken, wij maken het mogelijk. U vraagt zich misschien af hoe dit dan in zijn werk gaat. Wij leggen het uit.

Gebruik onze stempelcreator

Op onze website vindt u de stempelcreator. Dit programma heeft allerlei functies waarmee u uw stempel kunt personaliseren. U kunt beginnen door naar een van de voorbeelden te kijken. Als u zelf weinig inspiratie heeft, kunt u deze voorbeelden aanklikken en de voorbeeldtekst vervangen door uw eigen tekst. Vervolgens kunt u alles aanpassen op uw eigen voorkeuren: lettertype, locatie, kaders en het aantal regels. Als u niet genoeg tijd heeft om de stempel in één keer af te maken, kunt u het bestand tussentijds opslaan en later weer verder gaan.
Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u geen persoonlijke tekst, maar een bestaand logo op de stempel wilt laten drukken. Ook dat is mogelijk. In dit geval hoeft u alleen maar een JPG-bestand met daarin uw logo te uploaden in onze stempelcreator. Het logo zal vervolgens op het voorbeeldplaatje verschijnen, waarna u er nog een beetje mee kunt schuiven om het op de gewenste plek te plaatsen. Als u helemaal tevreden bent, plaatst u het ontwerp in uw winkelwagentje en kunt de aankoop net als elke andere bestelling afronden. Zo simpel is het dus!

Klik hier voor het complete assortiment stempels

Snelzoeken
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Textuur serie 4, 6 mm
ImpressArt Slagstempelset Textuur serie 4, 6 mm
€35,01
(€28,93 excl.)

€25,88
(€21,39 excl.)
Extra produktinformatie