Wie wilt er nou niet een stempel met een eigen logo? Iedereen met een eigen bedrijf weet wat een gedoe het kan zijn om alle administratie up-to-date te houden. Ondernemers zijn dan ook altijd op zoek naar hulpmiddelen die ervoor zorgen dat alles net iets sneller gaat. Onze stempels zijn daar een goed voorbeeld van. Dankzij onze unieke stempelcreator heeft u nu de mogelijkheid om helemaal zelf een stempel te ontwerpen. Geïnteresseerd? Lees dan gauw verder.

Hoe bestel ik een stempel met mijn logo?

Hoewel het misschien moeilijk klinkt, is het bestellen van een logostempel mede dankzij onze handige stempelcreator erg simpel. Met dit programma kunnen al onze klanten snel en eenvoudig hun eigen stempel ontwerpen. Het enige wat u hoeft te doen, is een JPG-bestand van uw logo te uploaden in de creator. Het logo verschijnt vervolgens op het scherm, waarna u met de verschillende knoppen de grootte, vorm en locatie van de afbeelding kunt aanpassen. Als u tevreden bent, hoeft u het eindresultaat alleen nog maar in uw winkelwagen te plaatsen en uw bestelling af te ronden. Voor u het weet, heeft u uw eigen, unieke logostempel in huis.

Andere mogelijkheden

Als u tevreden bent met uw logostempel, kunt u overwegen om nog een aantal andere stempels te laten maken. U hoeft in de stempelcreator namelijk niet per se te beginnen met een bestaande afbeelding. Als u liever een stempel met uw eigen tekst of een andere afbeelding ontwerpt, kan dat ook. Neem eens een kijkje, misschien is het wel wat voor u.

Persoonlijk advies

Als u een eigen stempel met uw logo wilt ontwerpen, maar niet zo goed weet waar u moet beginnen, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze experts weten precies welke stempel het beste bij u past en zullen u helpen de juiste keuze te maken.

Klik hier voor het complete assortiment stempels

Pagina(s) gevonden:
Bekijk:
Pagina(s) gevonden:
Snelzoeken
Ingang rechts
Ingang rechts
€5,09
(€4,21 excl.)
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Ornament K 6 mm
ImpressArt Slagstempelset Ornament K 6 mm
€20,06
(€16,58 excl.)

€14,83
(€12,26 excl.)
Extra produktinformatie