Elke stempel die u via onze webshop bestelt, wordt geproduceerd in onze eigen stempelfabriek, De Stempelplaats. Het hele productieproces wordt van begin tot eind door ons gecontroleerd en dat is dan ook de reden dat wij 100% vertrouwen hebben in de kwaliteit van onze producten. Profiteer nu en koop uw stempels op www.stempels.nl.

Voordelen van onze stempelfabriek

Het feit dat wij zelf onze stempels produceren, brengt vele voordelen met zich mee. Zo zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers, die enkel zorgen voor een langere levertijd en hogere kosten. In plaats daarvan kunnen wij u onze producten snel en voordelig aanbieden. Daarnaast hebben wij ook nog eens volledige controle over het productieproces. Dit betekent dat we er zelf voor kunnen zorgen dat onze stempels aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen en gegarandeerd een lange levensduur hebben. Mocht er toch nog iets niet in orde zijn, kunnen we dit bovendien snel voor u oplossen.

Ontwerp uw eigen stempel

Omdat wij onze stempels zelf produceren, kunnen wij u ook een speciale service aanbieden. Bij ons heeft u namelijk de mogelijkheid om zelf uw eigen stempels te ontwerpen. Pas elk aspect van het product aan op uw voorkeuren, van vorm, grootte en inhoud tot het materiaal waar de stempel van wordt gemaakt. Wij zorgen ervoor dat u uw gepersonaliseerde stempel zo snel mogelijk in huis heeft.
Mocht u geïnteresseerd zijn in het ontwerpen van uw eigen stempel, maar weet u niet goed waar te beginnen? Stel dan uw vraag aan onze stempelspecialisten. Zij kunnen u tot in de kleinste details uitleggen waarom een bepaald ontwerp goed bij uw wensen past. Zij zullen er dan ook voor zorgen dat u de juiste keuze maakt. Stuur uw vraag naar info@stempels.nl of bel naar +31 (0)20 614 56 19.

Klik hier voor het complete assortiment stempels

Pagina(s) gevonden:
Bekijk:
Pagina(s) gevonden:
Snelzoeken
AED
AED
€5,09
(€4,21 excl.)
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Speciale Tekens 6 mm
ImpressArt Slagstempelset Speciale Tekens 6 mm
€35,01
(€28,93 excl.)

€25,88
(€21,39 excl.)
Extra produktinformatie