Bent u op zoek naar een betrouwbare, goede en eenvoudig te gebruiken stempel? Zoek dan niet verder! Een Trodat stempel biedt u alles wat u nodig heeft. Dit gerenommeerde, van oorsprong Oostenrijkse merk, heeft een reputatie hoog te houden als het aankomt op topkwaliteit stempels. Niet voor niets is de Trodat stempel de meest gekende én best verkochte stempel ter wereld.

Omdat de producten van de beste materialen worden vervaardigd, is ook duurzaamheid gewaarborgd. Een Trodat stempel gaat dus jarenlang mee en weigert zelden dienst. Daarmee is dit merk niet alleen zeer geschikt voor thuisgebruik, maar ook voor intensief gebruik op kantoor. Of het nu gaat om tekststempels, datumstempels, houten stempels of een stempel met logo of tekst: Trodat heeft het allemaal.

Waarom een Trodat stempel?

Trodat staat voor kwaliteit. De moderne productie en de strenge kwaliteitscontrole zorgen voor probleemloze stempels.  Trodat onderstreept deze productiekwaliteit met een fabrieksgarantie van 10 jaar op elk Trodat stempel (bij normaal gebruik).

Trodat produceert zijn stempels bovendien zo duurzaam mogelijk. Behalve deze duurzame stempelproductie draagt de firma Trodat ook bij aan milieubeschermingsprojecten van het WNF, wat de stempelproductie van Trodat klimaatneutraal maakt.

Wat de stempels van Trodat helemaal uniek maakt, is het zogeheten trodatkussen met greepzone. Dit maakt het wisselen van het stempelkussen tot een schone taak, de kans om stempelinkt aan uw vingers te krijgen is sterk verminderd. Ook zijn alle Trodat stempels voorzien van rubberen voetjes.  Deze zorgen voor een antislipeffect, uw stempel staat altijd stevig op zijn plaats wanneer u een stempelafdruk maakt, een stempelafdruk gemaakt met een Trodat stempel is daardoor altijd zuiver en van goede kwaliteit.

Trodat stempel met logo

Er veel vraag naar stempels die voorzien kunnen worden van het eigen bedrijfslogo of een beeldmerk. Dat is mogelijk met een Trodat stempel. De Trodat Printy 4913 bijvoorbeeld, biedt de mogelijkheid om een eigen tekst of ontwerp in de stempel te laten zetten. Onze zetmodule biedt u de mogelijkheid dit zelf te doen. Als u het lievr door ons laat doen, dan kunt u ons een e-mail sturen.

Trodat Printy Stempels

De Trodat Printy is verkrijgbaar in een grootte van 15 x 7 mm tot 82 x 25 mm in de rechthoekige categorie en 12 x 12 tot 40 x 40 in de vierkante categorie. De maten van de ronde stempel lopen uiteen van Ø19 tot Ø50 mm. Veel Trodat Printy stempels zijn ook verkrijgbaar als datumstempel. In onze webwinkel vindt u het hele assortiment.

Trodat Professional Stempels

De Trodat Professional is verkrijgbaar in een grootte van 40 x 23 mm tot 116 x 70 mm. Ook zijn er ronde Trodat Professionals verkrijgbaar. De maten van deze ronde stempels zijn Ø39 en  Ø44 mm, de Trodat Professional 52040 en de Trodat Professional 5215.

Trodat stempel eenvoudig vervangen

Het stempelplaatje van een Trodat stempel kan eenvoudig worden vervangen. Een nieuw stempelplaatje, bijvoorbeeld met een nieuw logo, wordt geleverd met een kleeflaag voorzien van een schutvelletje. Het oude stempelplaatjes kan eenvoudig van de Trodat Printy of de Trodat Professional worden getrokken en worden vervangen door het nieuwe stempelplaatje.

Een Trodat stempel wordt standaard geleverd met inkt voor ongeveer duizend stempelafdrukken. Net zoals u het stempelplaatje kunt vervangen, kunt u ook het stempelkussen vervangen. Afhankelijk van het type dat u heeft gekocht, kunt u op onze website zoeken naar een vervangend stempelkussen. Het vervangen van het oude Trodat stempelkussen door een nieuwe is een fluitje van een cent.

Het is uiteraard ook mogelijk om stempelkussen dan wel stempelinkt in een andere kleur te bestellen. Wilt u uw zwarte kussen bijvoorbeeld verruilen voor een opvallende kleur, zoals rood? Voor de eerder genoemde Trodat Printy 4913 kunt u dan hier kijken. Ook blauw, groen en ongedrenkt behoren tot de mogelijkheden. In combinatie met een nieuwe stempelplaat, kunt u uw Trodat stempel op deze manier van een volledig nieuw leven voorzien.

Trodat stempels online bestellen

Het bestellen van een Trodat stempel bij Stempels.nl is heel eenvoudig. In onze webwinkel vindt u het hele Trodat assortiment. U kunt eenvoudig de leukste stempelplaatjes maken, met of zonder logo. Komt u er niet uit, dan kunt u ons een e-mail sturen:  info@stempels.nl. U ontvangt dan een offerte met proefdruk retour.

Kantoorstempels en voorraadartikelen ontvangt u binnen 1 werkdag bij u thuis. Laat u iets op maat maken, dan duurt dat in de regel 1 tot 2 werkdag(en). Voor brandstempels, lakstempels en blinddrukstempels moet u rekenen op een levertijd van 5 werkdagen.

>>>Bekijk hier het volledige Trodat stempel assortiment<<<

Pagina(s) gevonden:
Bekijk:
TRODAT 4817 12 woorden+datum

TRODAT 4817 12 woorden+datum

TRODAT 5117 12 woorden+datum

TRODAT 5117 12 woorden+datum

Pagina(s) gevonden:
Snelzoeken
AED
AED
€5,09
(€4,21 excl.)
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Ornament M 6 mm
ImpressArt Slagstempelset Ornament M 6 mm
€20,06
(€16,58 excl.)

€14,83
(€12,26 excl.)
Extra produktinformatie