Bestel snel en voordelig bij stempels.nl Brandpen Elektrisch. Voor het brandmerken van hout en andere materialen.

De Brandpen, Brenn Peter 3, Brenn Peter 4, Mini en Werkdoos van Hobbyring zijn de meest simpele brandpennen in het assortiment. Deze modellen worden voornamelijk besteld door mensen die net zijn begonnen met brandschilderen en op een simpele manier te werk willen gaan. Dit zijn brandpennen die geleverd worden zonder netspanningsregelaar. Het is daardoor lastig schaduwen en dergelijke te tekenen.

De Brenn Peter Junior is de meest verkochte brandpen. Deze brandpen wordt geleverd inclusief netspanningsregelaar. Hierdoor wordt het makkelijker om te tekenen en eventueel schaduwen aan te brengen. De Brenn Peter Junior is perfect voor hobbywerken, maar als u dieper wilt branden of donkere afdrukken wilt verkrijgen, is het noodzaak dit te doen met een Brenn Peter model met meer vermogen.

De Brenn Peter Master is de opvolger van de Brenn Peter Junior. De brandpen is voorzien van een hoger wattage. De Master heeft dus meer 'power' dan de Junior. Om die reden wordt dit model dan ook vaak aangeschaft door vakmensen/professionele brandschilderaars. Door het hogere wattage is deze brandpen zeer geschikt voor het tekenen tot in de fijnste details.

De Brenn Peter Royal is het laatste model en het meest geavanceerd. Dit model van Brenn Peter combineert de Junior en Master in één apparaat.

Bestel de brandpen voor 12:00, dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden. Betaling kan op rekening, Ideal of creditcard.

Pagina(s) gevonden:
Bekijk:
Pagina(s) gevonden:
Snelzoeken
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Natuur
ImpressArt Slagstempelset Natuur
€49,72
(€41,09 excl.)

€36,75
(€30,37 excl.)
Extra produktinformatie