Posta JES inclusief gravure Ø 52 mm rond

Posta JES inclusief gravure Ø 52 mm rond
Een elektrische blinddrukpers voor veelvuldig gebruik.

De Posta JES heeft een gepatenteerde hefboommechanisme wat resulteert in een zeer lichte bediening van de blinddrukpers. De Posta JES blinddrukpers kan zowel door een drukkop als een voetpedaal elektrisch bediend worden, en is voorzien van een instelwiel voor het instellen van de drukkracht

Door de unieke slakkenhuisvorm van de papierinlaat kunt u elke positie op uw document bereiken, waardoor de inlaatdiepte vrijwel onbeperkt is.

De Posta JES is uitgerust met een tafel, voorzien van papiergeleiders. Als optie kunt u kiezen voor een slot en een wisselsysteem voor de stempels.

Deze blinddrukpers wordt vooral gebruikt door universiteiten (diploma's), scholen, advocatenkantoren, notarissen, overheidsdiensten (douane, voedsel-en-warenautoriteiten) en voor bedrijven die het belangrijk vinden zich te onderscheiden
Een blinddruk kan niet worden gekopieerd, gescand of verwijderd. Dat maakt een blinddrukstempel fraudebestendig voor het beveiligen van officiële documenten.

Eigenschappen:
• Afmeting Ø 52 mm rond
• Maximale afdrukafmeting: Ø 50 mm rond.
• Geschikt voor papier, leer, karton en foto's, met een gewicht tot 350 g/m²
• Gewicht: ongeveer 15 kg
• Afmetingen (lxbxh): 31 x 25 x 35 cm
• Bereik (inlaatdiepte): onbeperkt

Uw ontwerp kunt u onderaan op deze pagina uploaden.
Het liefst ontvangen wij zwart-wit-bestanden zonder grijswaarden in een hoge resolutie. Indien u een ander bestand heeft, zijn wij u ook graag van dienst.

Levertijd: 7 werkdagenAantal
Twitter
Pintrest
Facebook
Snelzoeken
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Ornament K 6 mm
ImpressArt Slagstempelset Ornament K 6 mm
€20,06
(€16,58 excl.)

€14,83
(€12,26 excl.)
Extra produktinformatie