Waxstempels waren vóór het elektronische tijdperk zeer populair. Een onaangetaste zegel garandeerde immers dat een brief niet eerder was geopend en toonde bovendien aan van wie de brief afkomstig was. Het gebruik van waxstempels is inmiddels niet langer noodzakelijk, maar net als vele andere klassieke trends, wint ook de zegel wederom aan populariteit. In onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft om ook uw documenten van een prachtige zegel te voorzien.

Ontwerp uw eigen waxstempel

Op www.stempels.nl bieden wij u de mogelijkheid om zelf een waxstempel te ontwerpen. Met onze handige stempelcreator kunt u snel en eenvoudig uw logo uploaden. Het enige wat u hoeft te doen, is de vorm van de stempel te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een hartvormige, ronde of rechthoekige zegel. De keuze is aan u. Vervolgens vult u uw gegevens in en klaar is Kees! Wij regelen de rest.

Handige benodigdheden

Als u van plan bent een waxstempel te kopen, heeft u natuurlijk ook enkele andere producten nodig. Wij helpen u op weg. In onze webshop vindt u onder andere zegellak, hulpmiddelen voor het smelten van de lak en stempelkussens in verschillende kleuren. Bij elk van deze producten heeft u de keuze uit verschillende varianten. Zo kunt u qua zegellak kiezen uit lakkorrels en traditionele of flexibele zegellak. Afhankelijk van de gekozen lak, heeft u vervolgens ofwel een lakpistool of een laksmeltstelletje nodig. U kunt zelfs een elektrisch laksmeltapparaat bestellen, waarmee uw wax binnen no time klaar is om gestempeld te worden.

Persoonlijke advies

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van waxstempels, maar niet precies weet wat de beste keuze is, kunt u altijd contact opnemen met onze stempelspecialisten. Zij weten precies welk product het beste bij u past en helpen u graag de juiste keuze te maken.

Klik hier voor het complete assortiment waxstempels

Pagina(s) gevonden:
Bekijk:
Pagina(s) gevonden:
Snelzoeken
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Natuur
ImpressArt Slagstempelset Natuur
€49,72
(€41,09 excl.)

€36,75
(€30,37 excl.)
Extra produktinformatie