Indien u op zoek bent naar topkwaliteit zegellak, bent u in onze webshop aan het juiste adres. Iedereen die graag met lakzegels werkt, weet dat het gebruiken van de juiste zegellak cruciaal is om een mooie zegel te creëren. Onze lak wordt over het algemeen zeer goed beoordeeld en dankzij de vele verschillende kleuren die wij aanbieden, is er voor ieder wat wils.

Verschillende soorten zegellak

Traditionele zegellak
In onze webshop kunt u kiezen uit drie verschillende soorten zegellak: traditionele lak, flexibele lak en lakkorrels. We zullen elk van deze soorten kort bespreken, te beginnen met de traditionele zegellak. Traditionele zegellak komt het dichtst bij de lak die vroeger werd gebruikt om brieven te verzegelen. U smelt de lak door deze in een kaars te houden en laat de gesmolten lak vervolgens op de rand van de sluiting vallen. De lak is zeer fijn in gebruik en wordt over het algemeen dan ook goed beoordeeld.

Flexibele zegellak
Als u het smelten van de lak in een kaars niet handig vindt, kunt u ook nog kiezen voor flexibele zegellak. Deze lak hoeft niet gesmolten te worden in een kaars, maar kan in een zogenaamd lakpistool worden geplaatst. Dit maakt het creëren van de lakzegel een stuk makkelijker en verkleint het risico dat de lak op plekken druppelt waar dat niet de bedoeling is.

Lakkorrels
De laatste soort zegellak zijn de lakkorrels. Deze korrels worden geleverd in blikjes met zo’n 30 korrels per stuk en zijn beschikbaar in vele mooie kleuren. U kunt de korrels smelten in een speciaal laksmeltstelletje, die u ook bij ons kunt bestellen. Het voordeel van dit stelletje is dat het is uitgerust met een handig tuitje, zodat u de gesmolten lak gemakkelijk en precies op de juiste plek kunt schenken.
Al met al is er in onze webshop dus meer dan genoeg keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige zegellak.

Klik hier voor het complete assortiment zegellak

Pagina(s) gevonden:
Bekijk:
Flexible zegellak babyroze

Flexible zegellak babyroze

Lakkorrels zilver

Lakkorrels zilver

Lakstaaf Olijfgroen

Lakstaaf Olijfgroen

Lakstaven Zegellak Rood 10

Lakstaven Zegellak Rood 10

Zegellak Blauw 6 lakstaven

Zegellak Blauw 6 lakstaven

Pagina(s) gevonden:
Snelzoeken
Triageschuifbord Wit
Triageschuifbord Wit
€23,58
(€19,49 excl.)
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Ornament K 6 mm
ImpressArt Slagstempelset Ornament K 6 mm
€20,06
(€16,58 excl.)

€14,83
(€12,26 excl.)
Extra produktinformatie