Posta LL8021 meerkleuren
Ontdek de veelzijdigheid van de Posta LL8021 meerkleurige zelfinktende datumstempel. Met een afdrukformaat van 45 x 30 mm, met verstelbare datum in het midden van de afdruk.
Of je nu een tekst, logo of handtekening wilt afdrukken, de Posta LL8021 staat garant voor indrukwekkende resultaten. Deze stempel biedt ongeëvenaarde precisie en stijl.

De op waterbasis gebaseerde inkt zorgt niet alleen voor heldere en scherpe afdrukken, maar maakt de stempel ook geschikt voor gebruik op (niet glad) papier.
Of je nu officiële documenten, creatieve projecten of zakelijke correspondentie stempelt, de Posta LL8021 staat altijd klaar om indruk te maken.
Dit stempelkussentje is ontworpen om duizenden afdrukken te leveren, waardoor het een duurzame en kosteneffectieve keuze is voor dagelijks gebruik.

Met zijn eigentijdse, solide metalen montuur en gebruiksvriendelijke ontwerp is deze stempel een onmisbaar hulpmiddel voor kantoren, bedrijven en creatieve professionals. Geschikt voor het intensievere stempelwerk
Investeer in kwaliteit en veelzijdigheid met de Posta LL8021 meerkleurige datumstempel - de perfecte keuze voor hoogwaardige afdrukken die blijven opvallen.

Levertijd: 4 werkdagen.

Het ontwerp kunt u hieronder uploaden. Afbeeldingen bij voorkeur aanleveren als hoogwaardig vectorbestand, zo mogelijk in full colour.

Voorbeeldafdrukken:Aantal
Momenteel bekeken:Posta LL8021 meerkleuren
Twitter
Pintrest
Facebook
Snelzoeken
Hier aanbellen
Hier aanbellen
€5,09
(€4,21 excl.)
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Ornament M 6 mm
ImpressArt Slagstempelset Ornament M 6 mm
€20,06
(€16,58 excl.)

€14,83
(€12,26 excl.)
Extra produktinformatie