Posta LL806 meerkleuren
Ontdek de veelzijdigheid van de Posta LL806 meerkleurige zelfinktende stempel. Met een afdrukformaat van 73 x 28 mm, biedt deze stempel ongeëvenaarde precisie en stijl.
Of je nu een tekst, logo of handtekening wilt afdrukken, de Posta LL806 staat garant voor indrukwekkende resultaten.

De op waterbasis gebaseerde inkt zorgt niet alleen voor heldere en scherpe afdrukken, maar maakt de stempel ook geschikt voor gebruik op (niet glad) papier.
Of je nu officiële documenten, creatieve projecten of zakelijke correspondentie stempelt, de Posta LL806 staat altijd klaar om indruk te maken.
Dit stempelkussentje is ontworpen om duizenden afdrukken te leveren, waardoor het een duurzame en kosteneffectieve keuze is voor dagelijks gebruik.

Met zijn eigentijdse, solide metalen montuur en gebruiksvriendelijke ontwerp is deze stempel een onmisbaar hulpmiddel voor kantoren, bedrijven en creatieve professionals. Geschikt voor het intensievere stempelwerk
Investeer in kwaliteit en veelzijdigheid met de Posta LL806 meerkleurige stempel - de perfecte keuze voor hoogwaardige afdrukken die blijven opvallen.

Levertijd: 4 werkdagen.

Het ontwerp kunt u hieronder uploaden. Afbeeldingen bij voorkeur aanleveren als hoogwaardig vectorbestand, zo mogelijk in full colour.

Voorbeeldafdrukken:Aantal
Momenteel bekeken:Posta LL806 meerkleuren
Twitter
Pintrest
Facebook
Snelzoeken
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Voeten 6 mm
ImpressArt Slagstempelset Voeten 6 mm
€20,06
(€16,58 excl.)

€14,83
(€12,26 excl.)
Extra produktinformatie