Posta P20 meerkleuren
Ontdek de veelzijdigheid van de Posta P20 meerkleurige zelfinktende stempel. Met een afdrukformaat van 38 x 13 mm, biedt deze stempel ongeëvenaarde precisie en stijl.
Of je nu een tekst, logo of handtekening wilt afdrukken, de Posta P20 staat garant voor indrukwekkende resultaten.

De op waterbasis gebaseerde inkt zorgt niet alleen voor heldere en scherpe afdrukken, maar maakt de stempel ook geschikt voor gebruik op (niet glad) papier.
Of je nu officiële documenten, creatieve projecten of zakelijke correspondentie stempelt, de Posta P20 staat altijd klaar om indruk te maken.
Dit stempelkussentje is ontworpen om duizenden afdrukken te leveren, waardoor het een duurzame en kosteneffectieve keuze is voor dagelijks gebruik.

Met zijn compacte en gebruiksvriendelijke ontwerp is deze stempel een onmisbaar hulpmiddel voor kantoren, bedrijven en creatieve professionals.
Investeer in kwaliteit en veelzijdigheid met de Posta P20 meerkleurige stempel - de perfecte keuze voor hoogwaardige afdrukken die blijven opvallen.

Levertijd: 4 werkdagen.

Het ontwerp kunt u hieronder uploaden. Afbeeldingen bij voorkeur aanleveren als hoogwaardig vectorbestand, zo mogelijk in full colour.

Voorbeeldafdrukken:Aantal
Momenteel bekeken:Posta P20 meerkleuren
Twitter
Pintrest
Facebook
Snelzoeken
Ingang rechts
Ingang rechts
€5,09
(€4,21 excl.)
Betalen kunt u met:

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Ornament M 6 mm
ImpressArt Slagstempelset Ornament M 6 mm
€20,06
(€16,58 excl.)

€14,83
(€12,26 excl.)
Extra produktinformatie