Bij Stempels.nl kunt u diverse kinderstempels bestellen. De kinderstempels zijn verkrijgbaar in diverse thema’s. Zo zijn er bijvoorbeeld kinderstempels waarmee u een verhaal kunt vertellen, sprookjes-kinderstempels en kinderstempels met alle letters van het alfabet. Alle stempels zijn verpakt in een feestelijke emmer en kunnen op deze manier gemakkelijk worden meegenomen. Bij het bestellen van deze leerzame stempelgeschenken ontvangt u tevens één of twee stempelkussens met kindvriendelijke en afwasbare inkt. Lees meer over het diverse aanbod aan kinderstempels van Stempels.nl.
Lees meer....

Diverse stempeldozen met kinderstempels


Het aanbod aan kinderstempels van Stempels.nl is enorm. U heeft keuze uit ruim 30 verschillende soorten thema’s, die op verschillende manieren te gebruiken zijn.

De stampominos zijn speciaal gemaakt voor de kleinsten onder ons. Met grote stempels van zacht materiaal kunnen de kleinste kinderen deze stempels gemakkelijk vasthouden. Ook deze kinderstempels zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s, zoals kerst, het bos, het circus, klok kijken, rekenen of de zee.

Stampokids bevatten 15 leuke hobbystempels waarmee uw kind kleine stempelafdrukken kan maken. Leuk om te gebruiken in scrapbook of voor het verfraaien van uw zelfgemaakte kaarten. Ook deze kinderstempels zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende thema’s als safari en voertuigen.

Naast diverse stempelboxen met kinderstempels van de meest uiteenlopende thema’s kunt u ook een doos bestellen vol met stempelkussens in allerlei kleuren. De inkt is snel droog en makkelijk afwasbaar.

Bestel deze leuke en leerzame kinderstempels gemakkelijk online, zodat u het meeste voordeel behaalt!

Minder tekst....

    0 artikelen

Eigen ontwerp?
ImpressArt Slagstempelset Textuur serie 3, 6 mm
ImpressArt Slagstempelset Textuur serie 3, 6 mm
€35,01
(€28,93 excl.)

€25,88
(€21,39 excl.)
Extra produktinformatie